Ajoneuvot 19.3.2014

Moottorilla ennätyslevikki

Moottori-lehden levikki jatkaa kasvuaan jo seitsemättä vuotta peräkkäin. Moottorin tarkastettu levikki on nyt 108 742 (LT2013). Levikki kasvoi edellisestä vuodesta 4,6 prosenttia ja on nyt kaikkien aikojen suurin.

Moottori on autoilun ja tekniikan erikoislehdistä levikkitilaston kakkonen, eroa kärkisijaa pitävään Tekniikan Maailmaan (levikki 109 490) on alle 1 000 kappaletta. Ryhmän kolmantena Moottorin jälkeen on Tuulilasi 62 476 kappaleen levikillä ja neljäntenä Auto Bild Suomi 37 615 levikillä (LT2013).

Moottori koeajaa autouutuudet ja kertoo niistä käyttäjää koskettavalla tavalla. Moottorissa viihdytään monipuolisen auto- ja liikennesisällön lisäksi myös matkaillen. Noin kolmasosa lehden sisällöstä esittelee kiinnostavia matkakohteita Suomesta ja ulkomailta.

Moottori.fi avaa uuden oven

Painetun lehden rinnalle avattiin tammikuussa uusi verkkopalvelu osoitteessa www.moottori.fi. Se tarjoaa uutta elämyksellistä sisältöä myös painetun lehden ilmestymiskertojen välissä.

Moottori.fi ei vaadi rekisteröitymistä. Se on ilmainen palvelu, jonka tarkoituksena on tuoda Moottoria tutuksi uusille lukijoille. Samalla se antaa painetun Moottorin lukijoille lisää elämyksiä, tietoa ja ennen kaikkea paikan vaikuttaa. Moottori.fi täydentää painetun lehden tarjontaa. Lehdessä ja verkossa on sisältöä, jota toisesta ei löydy.

– Moottori.fi:ssä lukija pääsee myös osallistumaan keskusteluun niin juttujen kuin blogienkin yhteydessä. Lisäksi tarjoamme lukijoillemme mahdollisuuden oman näkemyksen esilletuontiin Lukijavieras-blogissa, kertoo päätoimittaja Eila Parviainen.

Moottori on perustettu vuonna 1925 ja ilmestyy nyt painettuna 11 kertaa vuodessa. Moottorin julkaisija on Autoliitto ry ja kustantaja Keskisuomalainen-konserniin kuuluva SLY-Aikakauslehdet Oy. Autoliiton jäsenet saavat Moottorin jäsenetuna. Moottorin voi myös tilata vuosikertana tai ostaa irtonumerona.

Lisätietoja Moottorin mediakortista

Jaa artikkeli

Uusimmat