Pariisi 2014 30.9.2014

Kohta Pariisissa: Kasvojenkohotuksia

Kaikki mikä kiiltää ei aina ole uusinta uutta. Maailmanluokan uutuuksien lisäksi Pariisissa esitellään lukuisia kasvojenkohotuksia.

Peugeot 508

peugeot_508_2_JK

Peugeot 508 on tullut kasvojenkohotusikään. Uuden ilmeen lisäksi kojelauta on uusittu 308:n tapaisesti, vähemmän nappuloita ja enemmän toimintoja kosketusnäytön kautta käytettävänä. Myös moottoreita on viilattu sekä tehokkaammiksi että taloudellisemmiksi. Pienempien päästöjen ansiosta hintojen ei uskoisi ainakaan kasvavan. Yleisölle ensikertaa Pariisissa esiteltävä 508 on jo ehditty koeajaa Espanjassa.

Ford Focus

Ford_Focus_2015_FL-3

Ford Focuksen kolmatta sukupolvea on hiottu kevyesti. Uudet valot, puskurit, konepelti ja sisustuksen muutokset raikastavat auton ilmettä. Kehitystyötä on tehty myös jo ennestään mainioon ajettavuuteen. Focuksesta kiinnostuneiden ei tarvitse odottaa auton saapumista kauaa, sillä uutuus rantautuu Suomeen jo marraskuussa.

 

 

 

Mercedes Benz B-sarja 

B-Klasse 2014B-Class 2014

Mercedes-Benzin B-sarjan tila-autoa on myös kokenut ehostusta. Muutokset ovat malliesimerkki tyypillisestä kasvojenkohotuksesta: uusi puskuri, leveämpi jäähdyttäjän säleikkö ja nykymuodin mukaiset ajovalot. Lisävarusteisena ne voi tilata myös LED-toimisena. Sisätiloista löytyy esimerkiksi isompi keskikonsolin näyttö.

Jaa artikkeli

Uusimmat