Pariisi 2014 3.10.2014

Kuvaterveisiä Pariisista

Pariisin autonäyttelyn kuvaterveisien toisessa osassa tutkaillaan mitä kaikkea autonäyttelyn taustalla tapahtuu.

 

 

pariisi_2014-9

Huomion keräämisessä valtaosa keinoista ovat sallittuja. Range Rover Discovery Sportia kasteltiin vähän väliä. Rankkasateiden välillä auto täytyi kuitenkin kuivata, jotta spottivalojen loisteessa kuivuvat vesipisarat eivät pilaa kuvia.

pariisi_2014-10

Ilmeisesti Lamborghini on juuri julkistamassa jotain. Autonäyttelyä kuvatessa oppii nopeasti ajoittamaan osastovierailut viralliset julkistustapahtumat kiertäen. Tuntia myöhemmin osasto on huomattavasti väljempi ja kuvassa näkyy muutakin kuin takaraivoja.

pariisi_2014-13

Vaikka näyttely keskittyy uusiin autoihin, löytyy osastoilta silloin tällöin myös vanhempia helmiä. Seat Ibizaa on valmistettu vuodesta 1984 asti. Oli siis aika juhlia kolmekymppisiä erinomaisesti säilyneen yksilön kanssa!

pariisi_2014-11

Innokkaat toimittajat, valokuvaajat sekä toisten merkkien edustajat tutkivat autot yksityiskohtia myöten. Lopputuloksena on sormenjälkiä täynnä oleva maalipinta. Mikrokuituliina ja pölyhuiska viuhuvat osastoilla tiheään!

pariisi_2014-14

Messualueella pyöriessä voi vastaan tulla ihan mitä tahansa. Välillä kyse ei ole uudesta hybridiprototyypistä, vaan ihan rehellisestä bändistä. Herrojen keskittyneistä ilmeistä päätellen autouutuudet tai muut huomiovarkaat eivät haitanneet musisointia.

pariisi_2014-30

Jaa artikkeli

Uusimmat