Ajoneuvot Liikenne Vuoden Auto Suomessa 2015 5.11.2014

VAS 2015 – Ehdokkaat yhteiskuvassa

Vuoden Auto Suomessa 2015 -kilpailun koeajopäivä kokosi ehdokasautot kahta lukuun ottamatta ajettavaksi Malmin lentokentälle Helsinkiin.

Vuoden Auto Suomessa 2015 -kilpailun ensimmäinen koeajokierros tarjosi Auto- ja liikennetoimittajat Ry:n jäsenistä koostuvalle raadille mahdollisuuden tutustua ehdokasautoihin ja koeajaa ne kaupunkiajossa, maantiellä ja moottoritiellä.

Kilpailussa mukana olevista autoista on ehtinyt maahan marraskuun ensimmäisellä viikolla vasta 22. Škoda Fabia ja Opel Corsa ovat siis vielä suurimmalle osalle raatilaisista tuttuja vain paperilla.

Vuoden Auto Suomessa 2015 -palkinnon jakaa Auto- ja liikennetoimittajat ry:n (AuLi). Raadissa on mukana kaikkiaan yli sata alan ammattilaista. Ensimmäisen kierroksen jälkeen toiseen vaiheeseen etenee kuusi eniten ääniä saanutta automallia. Jatkoon selvinneet kandidaatit ovat selvillä 19.11.

Lukijaäänestys käynnissä

Moottorin lukijoiden näkemys vuoden kiinnostavimmasta autouutuudesta on viikon äänestysajan jälkeen vielä tasainen. Kärjessä VW Passat, toisena Mercedes-Benzin C-sarja ja kolmantena tasaäänin Citroën C4 Cactus ja Porsche Macan.

Uusisuomi.fi:n auto-osion lukijaäänestyksessä kärki on lähes sama, mutta järjestyksessä on eroa. Kärkipaikkaa pitää Citroën C4 Cactus, toisena on Mercedes-Benzin C-sarja ja kolmantena VW Passat.

Moottorin lukijaäänestyksessä voit vaikuttaa ja valita oman suosikkisi 24 ehdokkaan joukosta.

Osallistumalla voit voittaa paikan Vuoden Auto Suomessa 2015 -juhlaillalliselle ja päästä voittaja-auton ratin taakse kuukaudeksi. Lisätietoja kilpailusta Moottorin verkkosivuilla.

Jaa artikkeli

Uusimmat