Vuoden Auto Suomessa 2015 19.11.2014

Vuoden Auto Suomessa 2015

Moottorin lukijoiden Vuoden Auto Suomessa 2015 –äänestykseen osallistumalla voi voittaa juhla-illallisen Finlandia-talolla ja pääsyn jatkoarvontaan, jonka voittaja saa ajettavakseen kuukaudeksi Vuoden Auto -voittajan!

Vuoden Auto Suomessa 2015 -tittelistä kisaavat ne uudet automallit, jotka tulevat myyntiin viime vuoden marraskuun alun ja kuluvan vuoden lokakuun lopun välillä. Palkinnosta päättää riippumaton taho eli Auto- ja liikennetoimittajat ry:n (AuLi) yli sata alan ammattilaista.

Äänestyksen ensimmäinen kierros on nyt käyty ja jäljellä on kuuden kärki 24 autosta. Nämä autot ovat BMW 2-sarjan Active Tourer, Citroën C4 Cactus, Ford Mondeo, Mercedes-Benz C-sarja, Škoda Fabia ja Volkswagen Passat.

Äänestä, vaikuta, voita!

Minkä auton sinä hyvä lukijamme, nostaisit vuoden merkittävimmäksi autotulokkaaksi? Jonkun kuudesta kärkiehdokkaasta vai aivan jonkun muun 24 autosta?

Osallistu äänestykseen näillä moottori.fi-sivuilla, niin olet mukana myös palkintoarvonnassa.

Moottorin lukijoilla on äänestysaikaa 3.12. asti. Juhla-illallisen voittajan nimi julkaistaan näillä Moottorin nettisivuilla 4.12. Voittaja saa tiedon myös henkilökohtaisesti.

Auto kuukaudeksi käyttöön

Vuoden Auto Suomessa -voittaja julkistetaan 16. joulukuuta Finlandia-talolla. Onnekkain eri medioiden lukijakilpailujen voittajista lähtee Finlandia-talolta kotiin kädessään voittaja-auton kuukauden käyttöoikeus.

Palkintoauto luovutetaan käyttöön vuoden 2015 ensimmäisellä puoliskolla maahantuojan ja voittajan yhdessä sopimana ajankohtana. Voittaja vastaa polttoainekuluista ja vauriotapauksessa vakuutuksen omavastuusta sekä viranomaiskuluista.

Autoehdokkaat: Audi TT, BMW 2-sarjan Coupé, BMW 2-sarjan Active Tourer, BMW X4, Citroën C4 Cactus, Ford Mondeo, Hyundai i10, Jeep Cherokee Jeep Renegade, Kia Soul, Lexus NX, Mercedes-Benz C-sarja, Mercedes-Benz GLA, Mini Hatchback, Mitsubishi Space Star, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Opel Corsa, Peugeot 108 / Citroën C1 / Toyota Aygo, Porsche Macan, Renault Twingo, Škoda Fabia ja Volkswagen Passat.

Tarkemmat kuvaukset autoista löydät TÄÄLTÄ.

Jaa artikkeli

Uusimmat