Ajoneuvot | Uutinen | 18.6.2017

Aston Martin x Hogan – luksuslenkkarit autoteemalla

Italialainen kenkävalmistaja ja brittiläinen autovalmistaja ne yhteen soppii, joten tuloksena on rajoitettu erä Aston Martin x Hogan -luksuslenkkareita.

Jaa artikkeli

Brittiläisistä luksussporttiautoista tunnettu Aston Martin on heittäytynyt yhteen kenkämerkki Hoganin kanssa tuodakseen markkinoille autoiluhenkisen kenkämalliston. ’Aston Martin x Hogan’ perustuu Hoganin klassiseen Olympia-kenkämalliin ja se tulee saataville neljässä eri kuosissa.

Aston Martin x Hogan

– Autoalan ulkopuolella olevien luovien tiimien kanssa työskentely auttaa meidän suunnittelijoitamme laventamaan näkökantojaan ja se on aina positiivinen kokemus minulle ja Gaydonissa sijaitsevalle tiimilleni. Inspiroidumme kaikista elämänaloista ja työmme Hoganin kanssa auttaa tulevien projektiemme muotoilussa ja antaa inspiraatiota monin tavoin, kommentoi Marek Reichmann, Aston Martinin luovuusjohtaja.

Aston Martin x Hogan

Nahkaa ja nylonia yhdistävä kenkä pyrkii olemaan rento ja sivistynyt, vedoten nykyaikaiseen kaupunkilaiselämään. Kengän silhuetti heijastelee Aston Martinin mukaan heidän autojensa modernia estettiikkaa. Hogan puolestaa tuo yhtälöön italialaisen käsityötaidon.

– Hoganin kyky kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja intohimomme kauniisiin tuotteisiin sekä Aston Martinin kaunis ammattitaito tekevät tästä luontevan yhteistyöprojektin. Oli ilo tehdä yhteistyötä kengän parissa, joka heijastelee Aston Martinin yksityiskohtien tasoa, sanaili Hoganin hallintojohtaja Sergio Azzolari.

Aston Martin x Hogan

Tuotanto on rajoitettu 3 000 pariin ja Aston Martin x Hogan -kengät ovat myynnissä Hoganin lippulaivamyymälöissä, Hogan.comissa sekä Aston Martinin Lontoon Dover Streetin merkkiliikkeessä kesäkuun lopusta alkaen, hinnan ollessa noin 375 euroa parilta.

Lähde ja kuvat: Aston Martin

Jaa artikkeli

Keskustelu