Ajoneuvot | Uutinen | 28.5.2018

Autoilun superviikonloppu Auto 2018 – tätä on luvassa marraskuussa

Toista kertaa järjestettävän koeajotapahtuman suunnittelun kerrotaan olevan hyvässä vauhdissa.

Jaa artikkeli

Vaikka varsinaiseen koeajotapahtumaan on vielä lähes puoli vuotta, kertoo järjestäjä ennakkotietoja kotimaisen autoalan loppusyksyn ykköstapahtumasta. Auto 2018 järjestetään 9.–11.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Messukeskuksen mukaan yrityksiä ilmoittautunut Auto 2018-tapahtumaan jo lähes saman verran kuin kaksi vuotta sitten tapahtumaan osallistui, joten oletettavissa on viimekertaista mittavampi tapahtuma. Myös tilaa on varattu aiempaa enemmän.

Automaahantuojien uudet autot täyttävät kaksi hallia ja koeajoonkin on luvassa lähes 200 autoa. Koeajot lähtevät sisätiloista.

Vuonna 2016 koeajomahdollisuus kiinnosti yleisöä yli 2 500 koeajon verran. Kiinnostuksen odotetaan olevan vähintään samalla tasolla myös tulevana syksynä.

Mahdollisuus vertailuun

Auto 2018 tarjoaa autoista kiinnostuneille ja uuden auton hankintaa suunnitteleville hyvän mahdollisuuden nähdä laaja tarjonta eri automerkkien uutuuksista ja tehdä vertailuja eri mallien välillä.

Mukana tapahtumassa ovat tänä vuonna muun muassa Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, DS, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Lotus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Sissy, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Toyota ja Volkswagen.

Järjestäjän mukaan esillä on joukko muidenkin merkkien urheilu- ja erikoisautoja. Autojen lisäksi tapahtumassa on luvassa autoiluun liittyviä tarvikkeita, varusteita ja palveluita. Eikä toiminnallista ohjelmaakaan ole unohdettu.

Liikennegaala palkitsee parhaan

Messukeskus järjestää Auto 2018 -tapahtuman yhteistyössä Autotuojat ja -teollisuus ry:n kanssa. Tapahtuman yhteydessä on 9.11. Auto- ja Liikennegaala, jonka järjestävät Autotuojat ja -teollisuus ja Event Management Group yhteistyössä Auto- ja liikennetoimittajat ry:n ja Messukeskuksen kanssa.

Gaalassa julkistetaan muun muassa Auto- ja liikennetoimittajien valinta ”Vuoden Auto -Suomessa 2019” sekä jaetaan tunnustukset ”Vuoden Liikenneteko” ja ”Vuoden Liikennevaikuttaja” raadin ja yleisöäänestyksen suosikeille.

Auto- ja Liikennegaalan erikoislähetys esitetään MTV3-kanavalla.

Lähde: Messukeskus, Auto- ja liikennegaala Kuvitus: Moottorin arkisto

Jaa artikkeli

Keskustelu