Ajoneuvot | Venenäyttely | 6.2.2019

Kevät tulee – tätä tarjoaa Venemessut

Jos kattaukseen kuuluu yli 500 uutta venettä, paljon veneilyvarusteita ja -tarvikkeita sekä vesiharrastuksiin liittyviä välineitä, ei liene ihme, että veneilykauden 2019 avaustapahtuma venyy yli viikon mittaiseksi.

Jaa artikkeli

Vene 19 Båt -messut 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa alle viisitoistavuotiaille maksuttoman sisäänpääsyn venemessuille maanantaista torstaihin. Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma tahtoo tuoda veneilyn ja vesiharrasteet lähelle lapsia ja nuoria.

Venemessut esittelee vuosittain yli 500 uutta venettä, paljon veneilyvarusteita ja -tarvikkeita sekä vesiharrastuksiin liittyviä välineitä. Tapahtuman ohjelma on vahvasti elämyksellistä. Messuihin osallistuu yli 300 yritystä ja se täyttää kaikki Messukeskuksen seitsemän hallia. Tapahtumassa vierailee vuosittain noin 70 000 veneilystä kiinnostunutta.

Vene17_mysteerivene

Vesille monella eri tavalla

Venemessuilta löytyy erilliset ohjelmapisteet kalastukselle, purjehdukselle, moottoriveneilylle, veneiden huollolle ja kunnostukselle sekä vesiharrasteille.

Vesiurheilua pääsee seuraamaan ja testaamaan itsekin Uusi Aalto -alueen altaalla, missä järjestetään lajikokeilujen lisäksi demoja ja kisailuja.

Uutena ohjelmapisteenä tänä vuonna on Totalveneen Messi, jossa on tarjolla tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kalastusohjelmaa on Uusi Aalto -altaalla, Lowrance Live Stagella ja Rapala Kalatakuu Jättiakvaariolla.

Purjehdustarinoita kuullaan Purjehdussatamassa ja veneitä kunnostetaan Venemestarin Telakalla. Venemessujen kalastusalueen isäntänä toimii Mikko ”Peltsi” Peltola ja Uusi Aalto -altaalla viihdyttää Aleksi ”Alex” Halen.

Suomen Veneily ja Purjehdus ry järjestää nyt toistamiseen Veneilijän Kamapörssin, jonne veneilijät voivat tuoda hyväkuntoisia  veneilytarvikkeita ja -varusteita myyntiin. Tuotosta 20 prosenttia ohjataan SPV:n junioritoiminnan hyväksi.

Vene17_Nord Star 47 SCY

Merkittävimmät veneuutuudet palkitaan

Vene Båt -messuilla esiteltävistä veneistä valitaan vuosittain venelehtien toimittajien ja alan asiantuntijoiden toimesta Messujen veneet, joka ovat merkittävimmät venemessuilla esiteltävät uutuudet.

Luokkia on kolme: Messujen avomoottorivene, Messujen retkimoottorivene ja Messujen matkamoottorivene. Messujen veneet julkaistaan keskiviikkona 13.2.2019 Purjehdussatamassa.

Lähde: Messukeskus Kuvituskuvat: Moottorin arkisto

Venemessuilta innostusta veneilyyn

Vene 19 Båt -messut järjestetään pe-su 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta 50. kerran. Vene 19 Båt –messut tuo esille Baltic Sea Action Groupin toimintaa ja tuo tapahtumaan entistä enemmän Itämeri-sisältöä. Messujen pääyhteistyökumppani on tällä kertaa Mercedes-Benz.

Aukioloajat (avoinna kaikille)
pe 8.2. klo 11-19
la-su 9. – 10.2. klo 10-18
ma-pe 11. – 15.2. klo 11-19
la-su 16. – 17.2. klo 10-18

Liput ennakkoon edullisemmin https://shop.messukeskus.com
Pääsyliput ovelta aikuiset 19 e/ lapset ja erikoisliput 12 e. Ennakkoon ostettuna 16 e/10 e.
Ryhmäliput ovelta 12 e/hlö ja ennakkoon ostettuna 10 e/hlö, ryhmässä min 10 hlöä.
UUTTA: Maanantaista torstaihin (11. – 14.2.) alle 15-vuotiaat pääsevät maksutta messuille.

www.venemessut.fi

Jaa artikkeli

Keskustelu