Ajoneuvot | Uutinen | 22.10.2016

Mercedes kiusoittelee avolavastaan – varsinainen julkistus tiistaina

Pitkään odoteltu Mercedeksen avolava esittäytyy vihdoin ensi viikolla – joskin konseptin muodossa.

Jaa artikkeli

Jo pidemmän aikaa odoteltu Mercedeksen avolavaprojekti on vihdoin sellaisessa vaiheessa, että sitä voidaan esitellä yleisölle. Ensi tiistaina tapahtuvan konseptijulkistuksen kunniaksi valmistaja kiusoittelee asiaa jo nyt lyhyellä esittelyvideolla.

Vaikka hämyinen video on tarkoituksella salaperäinen, voi yksityiskohdista ja silhuetista päätellä jo paljon: double cab -mallinen avolava näyttäytyy melko henkilöautomaisin linjoin. Työkonemaisista kilpailijoista Mercedeksen uutuus erottautuu muun muassa sulavalla keulailmeellä.

Uutuuden mallinimi on tosin vielä mysteeri, johtavien veikkausten ollessa GLT- tai X-sarja. Sen verran kuitenkin tiedetään, että johtotähden takana lymyää Nissan Navarasta lainattu perusrakenne, johon saksalaisvalmistaja on tehnyt omat muutoksensa. Mercedeksen kerrotaan tavoittelevan muita pickupeja mukavampaa ja ylellisempää tyyliä.

Tiistaina näemme siis miltä stuttgartilaisten konseptiavolava näyttää – konseptin todennäköisesti kertoessa jo melko suoraan, millainen lopullinen tuote tulee olemaan. Automallin kotisivulla on käynnissä laskuri julkistushetkeen sekä tunnuslause ”A new kind of tough”, uudella tavalla kova.

Lähde ja kuva: Mercedes-Benz

Jaa artikkeli

Keskustelu