Auto toimistona

Ajoneuvot Päivän kuva 16.4.2020

Päivän kuva: auto toimistona

Uusi arki on monelle etätöitä omassa kodissa. Joskus aivoja voi tuulettaa viettämällä videoneuvottelun rauhaisassa paikassa autossa.

Koronavirus on muuttanut monen työtehtäviä – tai ikävimmillään lopettanut ne määräajaksi. Monet yhä töitä tekevät ovat saaneet tottua uuteen arkeen, jossa videopalaverit, etäkäytöt ja pilvipalvelut ovat kerralla korvanneet vanhan yhteisen työympäristön uudella virtuaalivastineella.

Omaan erikoisasemaan on noussut myös henkilöauto, vaikka alussa suojaisen liikkumismuodon tarjoava auto meinasi unohtua viranomaisiltakin. Auto tarjoaa hetken rauhoittavaa yksityisyyttä ja turvallisen pakokapselin pois kotoa.

Auto toimistona

Auto voi myös tarjota erinomaisen toimiston: handsfreen yli monet kokoukset sujuvat vaivattomasti ajaessa, ja ruuhkaisimpien parkkipaikkojen ulkopuolella myös erittäin yksityisesti. Joskus nykytekniikka mahdollistaa tehtävien yhdistämisen: Mercedes-Benz A 250 e -koeajoauton lataustarve täyttyi kätevästi kaksituntisen videoneuvottelun aikana – auto sai virtaa ja minä sain puhua rauhassa muita häiritsemättä. Operaatio onnistuu hyisemmässäkin kevätsäässä – auto kun salli latauksen aikaisen lämmityslaitteen käytön.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Mercedes-Benz

Kaikki koeajot

Uusimmat