Ajoneuvot | Päivän kuva | 2.5.2018

Päivän kuva: Autofriikille löytyi hyvä syy mennä kentälle ajoissa

Lexus sisusti Brysselin lentokentälle uuden business loungen.

Jaa artikkeli

Business lounget ovat paikkoja, joissa moni viettää aikaa ikään kuin pakosta. Viihtyvyys on silti tärkeää, mutta usein isojen lentoyhtiöiden liikematkustajille tehdyt lepotilat ovat melko persoonattomia. Siksi on kiva nähdä uusia tuulia.

Lexus on ollut mukana sisustamassa Brussels Airlinesin uudelle 700 neliön kokoiselle loungelle modernimpaa ilmettä, ja samalla tilasta tuli eräänlainen Lexuksen brändin esittelytila. Idea on yksinkertaisuudessaan nerokas.

Lexus pääsee oman kohderyhmänsä luokse tilassa, joka mahdollistaa myös potentiaalisten uusien asiakkaiden mielikuviin vaikuttamisen neutraalilla maaperällä. Tilassa ei ole myyjiä tuputtamassa autoja, eikä Lexus pomppaa mitenkään silmille. Silti Lexus on vahvasti läsnä, jos jotain kiinnostaa.

Leponurkassa on esimerkiksi kirjahyllyillä japanilaisten muotoilua ja käsityöperinnettä taustoittavaa materiaalia; esillä on taidokkaasti tehtyjä ohjaamon verhoilun osia ja näytillä on myös autojen, luksusjahdin sekä Lexuksen Valerian-tieteiselokuvaan muotoileman Skyjetin pienoismallit. Design-lepotuoleissa on Lexus-tyylinen L-finesse-nahkaverhoilu.

Rentoutumisnurkkauksesta löytyvät samantyyppiset hierovat lepoistuimet kuin mitkä hemmottelevat LS:n takamatkustajia, ja hifisteille on tarjolla erillinen äänieristetty kuunteluhuone, josta löytyy Lexuksen käyttämä Mark Levinsonin huippuäänentoistolaitteisto.

Loungen vaikuttavin yksittäinen yksityiskohta on kuitenkin Lexuksen osista tehty ja seinän kokoinen taideteos. Osia on paljon, ja kokonaisuus on niin upea, että sitä tutkiessa on jopa vaarana myöhästyä lennolta…

Jaa artikkeli

Keskustelu