Ajoneuvot | 12.4.2019

Rekrytointi-ilta uusille motoristeille – koeajomahdollisuus ajo-opettajien johdolla

Moottoripyöräilyn pariin houkutellaan uusia harrastajia järjestämällä koeajomahdollisuus kortittomille tai muuten ajokokemusta omaamattomille kuljettajille.

Jaa artikkeli

Honda ja Bike World järjestävät toukokuussa Riihimäen Ajoharjoittelukeskuksella neljänä tiistai-iltana tapahtuman, jossa kortittomilla tai ruosteisen ajotaidon omaavilla on mahdollisuus ajo-kouluttajien johdolla kokeilla moottoripyöräilyä turvallisesti. Ajokoulutuksesta vastaavat Motojyskyn kokeneet kouluttajat.

Paikalla on koeajopyörinä Hondan mallistosta Monkey 125, CB125R, CB500R sekä Rebel 500. Myös ajovarusteet saa tarvittaessa lainaksi, millä on haluttu tehdä kynnys moottoripyöräilyn kokeilusta mahdollisimman matalaksi.

Jos olet tähän asti miettinyt, ettet uskalla tai kehtaa kokeilla tai ettet kuulu joukkoon, niin nyt kannattaa käydä kokeilemassa, josko kyseessä kuitenkin olisi uusi harrastuksesi.

Tapahtuma on tarkoitettu naisille ja miehille, ensikertailaisille tai vain vähän ajaneille sekä sellaisille, joiden ajotaidot ovat ajamattomuuden takia ehtineet ruostua.

Kokeneet ajokouluttajat osaavat neuvoa ja opastaa ajamisen alkeet sellaisellekin, joka ei ole ikinä edes istunut moottoripyörän päällä.

MP16 koeajo

Koeajopyöriksi on valittu neljäerilaista pyörää, mutta niitä yhdistää ajamisen helppous ja keveys, joten alkuun pääsee helposti.

Tapahtumassa saa myös vinkkejä oman pyörän ja ajovarusteiden valintaan sekä neuvoja miten edetä omalla moottoripyöräilijän uralla.

Koska moottoripyöräily on hauskempaa kaverin kanssa, ota vastaavassa tilanteessa oleva ystäväsikin mukaan kokeilemaan lajia.

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Francesc Montero ja Moottorin arkisto/Antti Hentinen

Näin pääset mukaan

Tilaisuus on ilmoittautuneille maksuton ja mukaan pääsee jokaisena iltana 25 ensin ilmoittautunutta. Jos sinulla on omat ajovarusteet, voit toki ottaa ne mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu Motojyskyn nettisivuilla.

Tapahtuma-ajat:
ti 7.5. klo 17-20
ti 14.5. klo 17-20
ti 21.5. klo 17-20
ti 28.5. klo 17-20

Paikka:
Riihimäen Ajoharjoittelukeskus Oy
Hirvijärventie 37, 11710 Riihimäki

Jaa artikkeli

Keskustelu