Ajoneuvot | Uutinen | 11.8.2018

Sehän on elokuun keltainen… kupee? – Lexus LC Yellow Edition

Ei kuu vaan japanilainen luksuscoupe. Perhosen lailla hohtavan sinisen jälkeen vuorossa on uusi erityiskeltainen Lexus LC:n ostajille.

Jaa artikkeli

Uusi Vibrant Flare Yellow liittyy aiemman Structural Bluen seuraksi Lexus LC:n erikoisväriversioiden listalle.

Lexus LC Yellow Edition

Niinpä luvassa on Lexus LC Yellow Edition, joka yhdistää näyttävän japanilaisen luksussportin räväkät muodot yhtä lailla räväkkään väriin. Ulkopuolella komeuden kruunaavat 21-tuumaiset taotut vanteet. Katto ja aktiivinen takaspoileri on valmistettu hiilikuituvahvisteisesta muovista.

Lexus LC Yellow Edition

Sisäpuolella väriteema jatkuu onneksi hiukan rauhallisemmin. Ovissa on luvassa mustan ja keltaisen yhdistelmää kuin ampiaisessa konsanaan. Istuimiin on onneksi valittu rauhallisempi kermanvalkoinen väri. Värikäs ja voimakkaasti muotoiltu sisusta saattaa jakaa mielipiteitä, mutta ainakin LC erottuu jopa edustamassaan autoluokassa.

Yellow Edition tulee saataville sekä LC500h-hybridiversiosta että V8-voimaisesta LC 500:sta. Virallinen esittely tapahtuu Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa ja toimitukset alkavat vielä tänä syksynä.

Esimakua Yellow Editionista nähtiin muuten jo Genevessä 2017, jossa LC esiintyi jo hohtavan keltaisena, mutta tuolloin sisustaväritys oli vieläkin kokeilevampi.

Lähde: Lexus Kuvat: Lexus ja Lauri Ahtiainen

Jaa artikkeli

Keskustelu