Ajoneuvot | 2.4.2018

Suuri koeajopäivä laajentaa – Helsingin rinnalle Turku ja Tampere

Suuri moottoripyörien koeajopäivä levittäytyy kesäkuun alussa myös Turkuun ja Tampereelle. Järjestäjän mukaan edustettuina ovat kaikki suurimmat moottoripyörämerkit ja kuumimmat uutuusmallit.

Jaa artikkeli

Messukeskus järjestää yhdessä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa tänä vuonna kolme koeajopäivää. Kiertue lähtee Tampereelta ja päättyy Turun kautta Helsinkiin. Puitteet tapahtumille tarjoavat paikalliset messukeskukset.

Viime vuonna Helsingin Suuri moottoripyörien koeajopäivä mahdollisti yli 1 400 koeajoa. Koeajossa oli yli 100 moottoripyörää 21 merkiltä.

Koeajopäivä 2017

Tulevan tapahtuman puitteissa koeajettavissa olevat moottoripyörät julkaistaan järjestäjän mukaan tapahtuman verkkosivuilla ja somessa toukokuussa.

Koeajopäivä 2017

– Uskomme, että tapahtuman tunnettuus kasvaa vuosi vuodelta ja tyytyväisten koeajajien kokemukset tuovat ensi kesäkuussa koeajoihin vielä enemmän koeajajia, kertoo tapahtumasta vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta.

Helsingistä karttunut kokemus kannusti laajentamaan valtakunnallisempaan suuntaan.

– Tapahtumat ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia koeajaa erimallisia moottoripyöriä  ja moottoripyörien vertailu on erittäin helppoa. Tällaista tapahtumaa ei kannata jättää väliin, Kantola jatkaa.

Koeajopäivä 2017

Kortittomat ja kokeilunhaluiset mukaan

Helsingin Suuressa moottoripyörien koeajopäivässä pääsee ajamaan kevytmoottoripyöriä ja mopoja myös ilman korttia.

Ajo-opastusta tarjotaan myös sellaisille kortillisille, jotka eivät ole pitkään aikaan ajaneet moottoripyörää tai joilla on moottoripyörän ajoon oikeuttava kortti, mutta eivät ole koskaan ajaneet moottoripyörällä.

Koeajopäivä 2017

Tampere, Turku ja Helsinki

Messukeskus järjestää Suuren moottoripyörien koeajopäivän yhdessä Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa Tampereella keskiviikkona 6.6.2018, Turussa torstaina 7.6.2018 ja Helsingissä perjantaina 8.6.2018.

Tapahtumat järjestetään klo 12-18 Messukeskusten  pysäköintialueilla.

Moottoripyörillä tapahtumaan tulevat voivat pysäköidä pyöränsä veloituksetta Messukeskusten pysäköintialueelle.

Lähde: Messukeskus Kuvitus: Moottorin arkisto/Antti Hentinen

Jaa artikkeli

Keskustelu