Triumph Street Triple S

Ajoneuvot Moottoripyörät Uutinen 21.1.2020

Triumphilta uusi A2-luokkaan sopiva Street Triple S

Triumph Street Triple -malliston ”hinnat alkaen” -versio on A2-luokkaan kuristettavissa oleva Street Triple S. Se uudistuu kaudelle 2020 saaden tehokkaampien versioiden ulkomuodon ja Euro5-päivityksen.

Triumphin 765-kuutioinen Street Triple -mallisto pitää sisällään kolme teholtaan ja varustetasoltaan erilaista versiota: perusvarusteinen ja 113-hevosvoimainen S, urheilullisempi 118-hevosvoimainen R ja malliston huipulla 123-hevosvoimainen RS. Ne ovat kaikki liian tehokkaita A2-luokkaan kuristettavaksi, sillä 35 kilowattiin kuristettava A2-pyörä saa lähtöteholtaan olla maksimissaan 70 kilowattia eli 95 hevosvoimaa.

Triumph Street Triple S

Pienempi iskutilavuus

Triumphin ratkaisu on tuoda Street Triple -mallistoon pienemmällä 660-kuutioisella moottorilla varustettu versio A2-kortillisille kuljettajille. Voimanlähde on kolmisylinterinen rivimoottori kuten tehokkaimmissakin malleissa. Jousitus on Showan valmistama ja perustasoa vailla monipuolisia säätömahdollisuuksia. Nissinin etujarrutkin poikkeavat tehokkaimmista versioista, tuplalevyjarrujen pareina on nelimäntäisten radiaalisatuloiden sijaan kaksimäntäiset jarrusatulat. Katukäyttöön jousitus ja jarrut ovat täysin riittävät.

Triumph Street Triple S

Perusvarustelulla edullisempi hinta

Kalliimpien versioiden väri-TFT-mittariston sijaan Street Triple S:n lampun päälle on asennettu edellisen sukupolven Street Triplestä tuttu pyöreän kierroslukumittarin ja lcd-näytön yhdistelmä. Se on toimiva ja luettavuudeltaan hyvä yhdistelmä, joskaan ei ulkonäöltään enää aivan viimeistä huutoa. Ajoasetuksia on kaksi, Road ja Rain. Niissä sekä kaasunvaste että luistoneston asetukset poikkeavat toisistaan. Triumphin jousitus-, jarru- ja varustevalinnoilla on saavutettu pyörän ominaisuuksiin nähden edullinen hinta, 11 990 euroa.

Triumph Street Triple S

  • Moottori: 660cc, kolmisylinterinen rivimoottori
  • Teho: 95 hv (70 kW ) / 11 250 r/min, A2: 47 hv (35 kw) / 9000 r/min
  • Vääntö: 66 Nm / 9250 r/min, A2: 60 Nm / 5250 r/min
  • Istuinkorkeus 810 mm
  • Kuivapaino 168 kg
  • Tankin tilavuus 17,4 litraa
  • Hinta 11 990 €

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Triumph

Kaikki koeajot

Uusimmat