Ajoneuvot | Uutinen | 4.4.2017

Uusi moottori ja uusi varustetaso – Seat Ateca monipuolistuu

Uuden bensamoottorin lisäksi mallistoon saapuu Seat Ateca FR.

Jaa artikkeli

Viime kesänä saapunut Seat Ateca on valmistajansa ensimmäinen katumaasturi, mutta se ei ole menoa haitannut. Perhehärkää on myyty jo yli 40 000 kappaletta ja se vauhditti valmistajansa ennätykselliseen liikevoittoon. Nyt luvassa on uusi varustetaso ja uusi moottorivaihtoehto.

Seat Ateca FR

Tutusti sporttityylillä – FR

XCellence-varustason rinnalle saapuva FR on tuttu juttu Seatin ystäville. Keulassa ja perässä olevat FR-logot kertovat muille mistä on kyse. Kattokaiteet ja ikkunoiden karmit ovat mustat, samoin kun kiiltomustasta valmistettu uusi keulamaski. Varustetasoon kuuluvat myös korinväriset puskurit ja uudet sumuvalot on muotoiltu FR-tyylin mukaisesti. Pyöränkaaret ja takaspoileri ovat FR:ssä korinväriset, sivuhelmojen ja puskureiden alaosien saadessa alumiinikorostukset. Näyttävät 19-tuumaiset vanteet viimeistelevat kokonaisuuden.

Seat Ateca FR

Matkustamossa varustelu erottautuu lukuisilla FR-logoilla kynnyslistoista ohjauspyörään. Alcantaralla verhoillut sportti-istuimet ovat vakiovaruste, nahkaverhoilun ollessa lisävaruste. Istuinten ja ohjauspyörän ompeleet on toteutettu urheilullisella punaisella. Katto ja ovien sisäpuolet ovat saaneet FR-varustetasossa samalla oman tyylinsä.

Seat Ateca FR

Nyt myös 2.0 TSI

Uutena moottoriversiona koko mallistoon saapuu samalla 2.0 TSI -bensiiniturbo, josta otetaan 190 hevosvoimaa.

Seat Ateca FR

Seat Atecan uudet jekut esitellään Barcelonan autonäyttelyssä toukokuun puolivälin tienoilla, joten lisää kuultaneen sen jälkeen. Samalla Seat muistutti toisen katumaasturinsa Aronan saapuvan vuoden toisella puoliskolla.

Lähde ja kuvat: Seat

Jaa artikkeli

Keskustelu