Liikenne | Uutinen | 11.12.2019

Moottorin kustannus siirtyy Autoliitolle

Autoliitto on ostanut Moottori-lehteä kustantaneen Moottori Media Oy:n koko osakekannan. Osapuolet näkevät entisestään syvenevän yhteistyön ennen kaikkea mahdollisuutena.

Jaa artikkeli

Keskisuomalainen Oyj:n tytäryhtiön Moottori Media Oy:n vuodesta 2013 kustantama Moottori-lehti siirtyy Autoliiton kustannettavaksi vuoden 2020 alussa. Autoliitto on ostanut koko Moottori Media Oy:n osakekannan.

Autoliitossa uskotaan vahvasti entistä syvemmän yhteistyön tarjoamiin mahdollisuuksiin.

– Moottori on Suomen suurimpana autolehtenä ja arvostettuna mediana keskeisimpiä jäsenetujamme Autoliitossa. Omistajuus antaa meille paremmat lähtökohdat kehittää lehteä ja toisaalta hyödyntää digitalisaation luomia mahdollisuuksia, Autoliiton toimitusjohtaja Pasi Nieminen toteaa.

Keskisuomalaisessa omistajanvaihdosta pidetään luonnollisena siirtymänä. Myös yhteistyön Autoliiton kanssa kerrotaan jatkuvan eri muodoissa.

– Moottori on noussut maan johtavaksi autoilualan lehdeksi viime vuosina monilla mittareilla tarkasteltuna. Siirtyminen Autoliiton yhteyteen on luontainen jatkumo tälle hyvälle kehitykselle. Yhteistyö Mediatalo Keskisuomalaisen ja Autoliiton välillä jatkuu eri muodoissa myös jatkossa, Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi kertoo.

– On hienoa nähdä mitä mahdollisuuksia tuleva yhteistyön syveneminen Autoliiton kanssa tuo tullessaan, sillä Moottori on Suomen suurimpana autolehtenä ollut jo ennestään yksi Autoliiton tärkeimmistä jäseneduista. Omistajanvaihdoksesta huolimatta Moottoria ja moottori.fi -verkkopalvelua tehdään jatkossakin journalistisin periaattein. Tavoitteemme on jatkossakin olla johtava autoilun ja liikenteen alan media Suomessa, Moottorin päätoimittaja Eila Parviainen toteaa.

Omistajanvaihdos ei vaikuta Moottorin tai moottori.fi-verkkopalvelun toimintaan, yhtiön henkilökunta jatkaa entisissä tehtävissään.

Teksti: Moottori

Jaa artikkeli

Keskustelu