Äänestä suosikkiasi Vuoden Auto Suomessa 2023 -kilpailussa ja voita mahtavia palkintoja

Äänestä Vuoden Auto Suomessa 2023 -finalisteista suosikkisi ja voita Autoliiton Plus-jäsenyys tai Korrek Pron tuotepaketti.

Moottorin lukijoilla on nyt mahdollisuus osallistua äänestämällä yleisön suosikin valintaan Vuoden Auto Suomessa 2023 -kilpailun kuuden finaaliin selviytyneen uutuusmallin joukosta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi Autoliiton Plus-jäsenyyttä (arvo 121 € / kpl) ja viisi Korrek Pron tuotepakettia (arvo 100 € / kpl) palvelemaan autosi hyvinvointia.

Arvonta toteutetaan Vuoden Auto Suomessa 2023 -voittajan julkistamistilaisuudessa joulukuun 16. päivänä Tampere-talossa. Tapahtuma striimataan klo 19 alkaen suorana lähetyksenä ISTV:n ja Aamulehti Liven välityksellä. Gaalan koostelähetykset ovat katsottavissa myös tv:stä: 17.12. Tapahtuma-tv Eveo klo 22.30-23.00.

Vuoden auto Suomessa 2023: finalistit

Ehdokkaina olleiden 30 uutuusmallin joukosta Auto- ja liikennetoimittajat ry:n jäsenet äänestivät finaaliin kuusi kilpailijaa, jotka ovat aakkosjärjestyksessä Kia Niro, Mercedes-Benz EQE, Opel Astra, Renault Megane E-Tech Electric, Škoda Fabia ja Volkswagen ID. Buzz.

Tutustu finalisteihin Moottorin koeajoartikkelien avulla:

Kia Niro koeajo

Koeajo: Kia Niro – erottuu joukosta edukseen

 

Mercedes-Benz EQE Mercedes-EQ sähköauto E-sarja taksi-Mersu

Koeajo: Mercedes-Benz EQE – taksiksi toimintamatkan puolesta, mutta poka voi kaivata tilaa päälle

 

Opel Astra Innovation Plus hatchback pystyperä koeajo 1.2 130 hv bensiinimoottori

Koeajo: Opel Astra – arkeen ja baanoille saksalaissävyin

 

Renault Megane E-Tech Electric sähköauto 60 kwh koeajo 160 kw

Koeajo: Renault Megane E-Tech Electric – tuttua vain nimi ja tyyli

 

Škoda Fabia TSI 110 manuaali Style

Koeajo: Škoda Fabia – Pienempi auto ei aina tarkoita tinkimistä

 

Koeajo: Volkswagen ID.Buzz – Hippipaku kääntyi sähköhitiksi

 

Nyt jo yhdeksännen kerran jaettava virallinen Vuoden Auto Suomessa -titteli on Auto- ja liikennetoimittajat ry:n tunnustus erinomaista vastinetta rahalle tarjoavalle autouutuudelle Suomessa. Ammattilaisten äänestyksessä painotetaan uutuusarvon ohella auton rahalle tarjoamaa vastinetta, ajettavuutta, mukavuutta, tiloja, teknistä edistyksellisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Toimittajien valintakriteereissä arvostetaan myös muotoilua sekä suomalaisia ostajia kiinnostavia varusteita ja tarjolla olevia mallivaihtoehtoja sekä käyttöliittymän toimivuutta.

Sinä voit itse määrittää omat perustelusi haluamallasi tavalla. Pääasia on, että osallistut, sillä siten voit voittaa Autoliiton monipuolisen Plus-jäsenyyden tai Korrek Pron huipputuotepaketin autosi hyvinvoinnin iloksi.

Osallistu arvontaan ja voita!

Osallistu arvontaan oheisella lomakkeella.

Valintasi Vuoden autoksi Suomessa 2023(Pakollinen)
Nimi
Saisiko olla Moottorin kahdesti viikossa ilmestyvä uutiskirje?

Kilpailun säännöt

Arvonnan järjestää:

Auto- ja Liikennegaala c/o Event Management Group Oy
osoite Tunturikatu 1 C 45
00100 Helsinki
Y-tunnus 1105114-5

Arvonta järjestetään ajalla 24.11.2022 – 12.12.2022. Palkintona on viisi Autoliiton Plus-jäsenyyttä (arvo 121 € / kpl) ja viisi Korrek Pron tuotepakettia (arvo 100 € / kpl).

Arvontaan voi osallistua moottori.fi verkkosivustolla täyttämällä arvontalomakkeen. Palkinnot arvotaan Auto- ja Liikennegaalassa Tampereella 16.12.2022 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Ellei voittajaa tavoiteta 5 arkipäivän kuluessa, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto on lunastettava viimeistään 31.1.2023. Palkinto toimitetaan voittajalle palkinnosta riippuen joko postitse hänen ilmoittamaansa osoitteeseen Suomessa tai sähköpostitse. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus kertoa voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.

Tietosuojalauseke