Äänestä Vuoden Auto Suomessa 2024 -finalisteista suosikkisi ja voita Risteilykeskuksen lahjakortti tai Autoliiton Plus-jäsenyys

Vuoden Auto Suomessa 2024 -finaaliin selvisi uutuuskuusikko Hyundai Kona (ylh. vas.), Kia EV9, Mercedes-Benz E-sarja, Peugeot 408, Toyota Prius ja Volkwagen ID.7. Äänestä oma suosikkisi ja osallistu palkintojen arvontaa.

Hyundai Kona, Kia EV9, Mercedes-Benz E-sarja, Peugeot 408, Toyota Prius vai Volkswagen ID.7. – sinä päätät!

Moottorin lukijoilla on nyt mahdollisuus osallistua äänestämällä yleisön suosikin valintaan Vuoden Auto Suomessa 2024 -kilpailun kuuden finaaliin selviytyneen uutuusmallin joukosta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Risteilykeskuksen lahjakortti (arvo 500,00 €) ja viisi Autoliiton Plus-jäsenyyttä (arvo 125 € / kpl).

Arvonta toteutetaan Auto- ja Liikennegaalan 10-vuotisjuhlassa Vuoden Auto Suomessa 2024 -voittajan julkistamisen yhteydessä joulukuun 14. päivänä Aino Areenalla Järvenpäässä. Gaalan koostelähetys on katsottavissa MTV Katsomossa 21.12. klo 18.00 alkaen Kolmosvaihde-ohjelmasarjan ”Auto- ja Liikennegaala Highlights” erikoisjaksossa ja myöhemmin MTV Subilla.

Ammattilaiset valitsivat 6 finalistia 32 uutuusmallin joukosta

Ehdokkaina olleiden 32 uutuusmallin joukosta Auto- ja liikennetoimittajat ry:n jäsenet äänestivät finaaliin kuusi kilpailijaa, jotka ovat aakkosjärjestyksessä Hyundai Kona, Kia EV9, Mercedes-Benz E-sarja, Peugeot 408, Toyota Prius ja Volkswagen ID.7.

Nyt historiallisen kymmenennen kerran jaettava virallinen Vuoden Auto Suomessa -titteli on Auto- ja liikennetoimittajat ry:n tunnustus erinomaista vastinetta rahalle tarjoavalle autouutuudelle Suomessa. Ammattilaisten äänestyksessä painotetaan uutuusarvon ohella auton rahalle tarjoamaa vastinetta, ajettavuutta, mukavuutta, tiloja, teknistä edistyksellisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Toimittajien valintakriteereissä arvostetaan myös muotoilua sekä suomalaisia ostajia kiinnostavia varusteita ja tarjolla olevia mallivaihtoehtoja sekä käyttöliittymän toimivuutta.

Sinä voit itse määrittää omat perustelusi haluamallasi tavalla. Pääasia on, että osallistut, sillä vain siten voit voittaa Risteilykeskuksen lahjakortin tai Autoliiton monipuolisen Plus-jäsenyyden.

Äänestys on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Äänestyksen säännöt

Arvonnan järjestää:

Auto- ja Liikennegaala c/o Event Management Group Oy
osoite Tunturikatu 1 C 45
00100 Helsinki
Y-tunnus 1105114-5

Arvonta järjestetään ajalla 23.11.2023 – 10.12.2023. Palkintona on viisi Autoliiton Plus-jäsenyyttä (arvo 125 € / kpl) ja Risteilykeskuksen lahjakortti  (arvo 500 €).

Arvontaan voi osallistua moottori.fi-verkkosivustolla täyttämällä arvontalomakkeen. Palkinnot arvotaan Auto- ja Liikennegaalassa Järvenpäässä 14.12.2023 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Ellei voittajaa tavoiteta 5 arkipäivän kuluessa, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto on lunastettava viimeistään 31.1.2024. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse hänen ilmoittamaansa osoitteeseen Suomessa tai sähköpostitse. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus kertoa voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.

Tietosuojalauseke