Moottorin lukijakilpailun säännöt

Arvonnan järjestää

Autoliitto ry
Hämeentie 105 A
00550 Helsinki
Y-tunnus 0201009-3

Arvonta järjestetään noin kymmenen kertaa vuodessa, alkaen Moottori-lehden ilmestymispäivästä ja päättyen seuraavan lehden ilmestymispäivään. Vaihtuva palkinto ja sen arvo ilmoitetaan uuden kilpailun yhteydessä verkossa ja Moottori-lehdessä.

Arvontaan voi osallistua tilaamalla Moottorin uutiskirjeen, postittamalla joko Moottori-lehdessä olevan arvontakupongin tai erillisen postikortin tai lähettämällä tekstiviestin ”VOITTO ESIMERKKI, yhteystiedot” numeroon 16233 (Viestin hinta on 1,10 €).

Kaikki Moottorin uutiskirjeen tilaajat ovat automaattisesti mukana jokaisessa arvonnassa. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa jokaisesta uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonta suoritetaan kaikkien uutiskirjeen tilaajien sekä postitse ja tekstiviestitse osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä.

Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Ellei voittajaa tavoiteta 5 arkipäivän kuluessa, arvonnan järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle palkinnosta riippuen joko postitse hänen ilmoittamaansa osoitteeseen Suomessa tai sähköpostitse. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus kertoa voittajan nimi eri medioissa ilman erillistä suostumusta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt.