Moottori näköislehti 11/18

ässä numerossa esittelemme Pariisin autonäyttelyn kiinnostavimmat autouutuudet, kerromme vuoden 2045 tavoitteesta eli hiilivapaasta liikenteestä, käymme lävitse mitä päätöksiä ja muita toimia sähköautojen latauksen järjestäminen vaatii taloyhtiöiltä.
Moottori 11/2018

Liity Autoliiton jäseneksi

Autoliiton jäsenenä saat rajattoman pääsyn kaikkiin Moottori+ -sisältöihin ja lisäksi Moottori-lehden 9 kertaa vuodessa. Jäsenenä pääset myös nauttimaan lukuisista rahanarvoisista jäseneduista. Autoliiton Tiepalvelu turvaa Plus- ja Premium-jäsenten matkan jatkumisen Suomessa ja yli 40 Euroopan maassa!

Numerossa 11/2018

Tässä numerossa esittelemme Pariisin autonäyttelyn kiinnostavimmat autouutuudet, kerromme vuoden 2045 tavoitteesta eli hiilivapaasta liikenteestä, käymme lävitse mitä päätöksiä ja muita toimia sähköautojen latauksen järjestäminen vaatii taloyhtiöiltä. Törmäystesteissä on 24 lastenistuinta ja parivertailussa keskenään mittelevät suomalaisten suosikkimallit Ford Focus ja Kia Ceed. Matkailemme monien elämyksien New Orleansissa ja vierailemme Kapkaupungin edustan Robben Island -vankilasaarella, jonka kuuluin poliittinen vanki oli Nelson Mandela.