Moottori näköislehti 4/18

ässä numerossa esittelemme kattavasti Geneven autonäyttelyn kiinnostavimmat uutuudet ja kerromme koska ne tulevat Suomeen. Kerromme myös moottoripyörävakuutusten kattavuudesta, venetrailerien valinnasta ja kuormansidonnan tärkeydestä.
Moottori 4/2018

Liity Autoliiton jäseneksi

Autoliiton jäsenenä saat rajattoman pääsyn kaikkiin Moottori+ -sisältöihin ja lisäksi Moottori-lehden 9 kertaa vuodessa. Jäsenenä pääset myös nauttimaan lukuisista rahanarvoisista jäseneduista. Autoliiton Tiepalvelu turvaa Plus- ja Premium-jäsenten matkan jatkumisen Suomessa ja yli 40 Euroopan maassa!

Numerossa 4/2018

Tässä numerossa esittelemme kattavasti Geneven autonäyttelyn kiinnostavimmat uutuudet ja kerromme koska ne tulevat Suomeen. Kerromme myös moottoripyörävakuutusten kattavuudesta, venetrailerien valinnasta ja kuormansidonnan tärkeydestä. Parivertailussa ovat vastakkain Volvo XC40 ja Jaguar E-Pace. Annamme myös pätevät vinkit auton pesemiseen. Elämyksiä tarjoaa koskenlasku Kuusamossa ja umpilumiseikkailu Ruotsissa. Ihastelemme myös maisemia Etelä-Afrikan Kapkaupungin kuululta Pöytävuorelta.