Mainos

Kumppaniartikkeli Torafors.com 11.10.2023

TorAFors on autokansan verkkokauppa – niin ammattilaisille kuin harrastajille

Asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa pienet ja keskikokoiset korjaamoalan yritykset sekä yksityisasiakkaat.

Vuodesta 2009 saakka toiminut ja Vantaalla varastoaan pitävä TorAFors on suomalainen työkalujen ja korjaamolaitteiden verkkokauppa, joka tarjoaa kaikille mahdollisuuden hankkia laadukkaita ammattitasoisia tuotteita kustannustehokkaaseen hintaan.

Toiminta perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen sekä vahvaan perinteeseen ja asiantuntevuuteen. Ja tätähän suomalainen autoilua rakastava kansa haluaa!

Laatua sopivalla hinnalla – sitä suomalaiset arvostavat

Kulutustottumuksissaan suomalaiset arvostavat ennen kaikkea erinomaista hinta-laatu-suhdetta, mikä käy ilmi Suomen laajimmasta arvo- ja motiivipohjaisesta Tiedostava kuluttaja -tutkimuksesta. Edellisen kerran tutkimus oli tehty vuonna 2019, jonka jälkeen maailma ja ihmiset ovat kokeneet melkoisia mullistuksia, joiden ajattelisi vaikuttavan dramaattisesti ostopäätöksiimme.

Kesällä 2023 julkaistu tuore tutkimus osoittaa kuitenkin hieman yllättäen, että kriisiaika ja taloudellinen epävarmuus eivät ole radikaalisti muuttaneet meidän kulutustottumuksiamme.

Suomalainen etsii ja haluaa laatua, mutta edullisella hinnalla. Lisäksi suomalaiset kuluttajat arvostavat asioinnin helppoutta ja mukavuutta sekä yksilöllisyyden kokemusta.

Jos jotain muutosta on tapahtunut, niin hintatietoisuus on entisestään kasvanut, mutta laadusta ei olla edelleenkään valmiita tinkimään. Varsinkin, jos kyse on itselle tärkeistä asioista, niin laadun merkitys korostuu. Ja autoiluhan on aina ollut suomalaisille lähellä sydäntä, joten sen ympärille liittyvien hankintojen halutaan varmasti olevan priimaa.

Arvot kohdillaan

TorAForsilla kaikki lähtee asiakkaan tyytyväisyydestä. Näin sanovat monet firmat, mutta jos on kyennyt yli 14 vuoden ajan kilpailemaan isompien yritysten ja verkkokauppojen kanssa, niin asioita on epäilemättä tehty oikein. Yksi tärkeistä seikoista menestyksen takana on ammattitaitoinen henkilökunta, joka koostuu alan parhaista asiantuntijoista.

Asiakkaista myös halutaan pitää kiinni, jotta he palaavat uudelleen. TorAFors pyrkii luomaan asiakkaidensa kanssa nimenomaan pitkäaikaisia kumppanuussuhteita, jotka perustuvat tiiviiseen yhteistyöhön.

Tämä onnistuu tietenkin henkilökohtaisen palvelun ja laadukkaiden tuotteiden avulla – tavoitteena on asiakkaiden odotusten ylittäminen. Ja tätähän suomalaiset pitävät myös isossa arvossa: me emme ole kaikki samaa harmaata massaa. Jokainen asiakas on arvokas ja ainutlaatuinen, oli kyse sitten ammattilaisesta tai harrastelijasta.

Kilpailijoistaan TorAFors erottuu myös ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen perustuvilla arvoillaan. Tunkkaisia stereotypioita siis murskataan, kun yritys pyrkii kaikessa tekemisessään minimoimaan ympäristövaikutukset ja varmistamaan, että hankintaprosessit tapahtuvat vastuullisesti.

Myös nämä asiat ovat nykypäivänä suomalaisille kuluttajille entistä merkityksellisempiä ostopäätöksiä tehtäessä.

TorAFors toimittaa kaikkialle Suomessa

Vantaalla varastoaan pitävä yritys toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen, Ahvenanmaa mukaan lukien. Myös nouto paikan päältä varastolta, osoitteesta Luhtaanmäentie 21, on mahdollinen, jos tilauksen haluaa käydä itse nappaamassa mukaansa.

Kauaa tuotteita ei tokikaan tarvitse toimituksellakaan odottaa, sillä oman varaston tuotteilla toimitusaika on normaalisti 1–3 vuorokautta. Toimitusaika on hieman pidempi, keskimäärin 3-8 vuorokautta, jos tuote tulee toimitusmyyntinä tavarantoimittajalta. Verkkokaupassa on aina ilmoitus, jos asiakkaan haluama tuote kuuluu tähän kategoriaan. Asiointi on vaivatonta eli juuri sitä, mitä suomalainen kuluttaja arvostaa.

Ala kehittyy ja TorAFors sen mukana

Ei ole sellaista autotalli- ja korjaamounelmaa, jota TorAForsin valikoiman avulla ei voisi toteuttaa. Verkkokaupasta löytyy yksi alan laajimmista valikoimista. Eikä kyse tarvitse olla rautaisista ammattilaisista, sillä virtuaalisilta hyllyiltä löytyvät ratkaisut myös omassa autotallissa tai takapihan verstaalla nikkaroiville.

TorAForsin valikoimassa on muun muassa erilaisille kulkupeleille tarkoitettuja ajoneuvonostimia, hydrauliprässejä, tunkkeja, rengas- ja tasapainotuskoneita, puhalluskaappeja sekä osienpesukoneita- ja altaita.

Tuotearsenaali pitää sisällään ruotsalaisen PELA Toolsin tuotteita, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Laadun ei tarvitse maksaa maltaita -ideologia osuu nappiin myös tässä. Tuotemerkiltä löytyy noin 5000 korjaamo- ja työkalualan tuotetta, jotka on tehty kestämään kovaa käyttöä.

Kilpailukykyinen hinnoittelu takaa sen, että ammattitason välineiden hankkiminen on mahdollista kaiken kokoisille asiakkaille; oli kyseessä sitten suuri korjaamo tai yksityinen harrastelija.

TorAFors ei kuitenkaan ole vain autokansan kauppa, sillä valikoimasta löytyy paljon muutakin. Yritys on toki tunnettu vertaansa vailla olevasta korjaamolaitevalikoimasta, mutta sen virtuaalisilta hyllyiltä on löydettävissä myös muun muassa puun- ja metallintyöstökoneita, käsi- ja sähkötyökaluja, koneistustuotteita sekä autotallin tai korjaamon sisustus- ja säilytysratkaisuja.

Vaikka TorAFors tarjoaa jo valmiiksi laajan ja kattavan valikoiman tuotteita, haluaa yritys pysyä kehityksen aallonharjalla. Asiakkaille halutaan tarjota parasta, joten valikoima laajenee jatkuvasti sitä mukaa, kun alan tarjonta kehittyy. Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan, joten jos mielessäsi on idea uudesta tuotteesta, niin ota yhteys asiakaspalveluun – TorAForsilla asiakkaita kuunnellaan.

Jaa artikkeli
Mainos