Liikenne | Uutinen | 15.9.2019

Helsingin kaupunki haluaa mielipiteesi katutöistä

Helsinki kartuttaa kokemuksia katutöistä, sekä niiden aiheuttamista haitoista verkkokyselyssään. Tavoitteena on toteuttaa katutyöt aikaisempaa sujuvammin ja turvallisemmin.

Jaa artikkeli

Alkuvuodesta Helsingin kaupunki käynnisti projektin, jonka tarkoituksena on vähentää kaduilla tehtävien töiden aiheuttamia haittoja. Tavoitteeksi kaupunki on ilmoittanut toteuttaa työt entistä sujuvammin ja nopeammin, sekä viestiä katutöistä asukkaille aiempaa tehokkaammin.

Helsinki hakee uusia ratkaisuja, joilla työmaiden haitat kaupunkilaisten arkeen on tarkoitus minimoida, sekä tehdä työmaiden läheisyydessä liikkumisesta turvallisempaa. Asian edistämiseksi tänään on auennut verkkokysely, jolla kartoitetaan Helsingissä liikkuvien kokemuksia työmaiden toimimisesta.

– Haluamme tietää, miten liikkuminen työmaan läheisyydessä toimii, ovatko väliaikaiset järjestelyt ja opasteet hyviä, vaikuttavatko työmaat turvallisilta ja siisteiltä tai onko kaupunkilaisilla ideoita siitä, miten työmaista voisi jatkossa viestiä aiempaa paremmin, Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialan viestintäpäällikkö Heikki Mäntymäki kertoo.

Verkkokysely löytyy osoitteesta www.hel.fi/katutyot ja sivuston kautta voi seurata myös katutöiden kehittämiseen tähtäävän hankkeen edistymistä. Osoitteesta löytyy kattavasti tietoa ja linkkejä esimerkiksi käynnissä olevista työmaista.

Lähde: Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala Kuva: Moottorin arkisto

Jaa artikkeli

Keskustelu