Liikenne Uutinen 18.12.2014

Uusia ideoita käytettyjen autojen kauppaan

Alavireisyyttä kitketään vaivattomuudella.

Alavireinen autokauppa hakee piristystä entistä vaivattomammalla kaupankäynnillä. Uudet liiketoimintamallit tuovat helpotusta uusien ja käytettyjen autojen ostajille.

Rahoituskumppani.fi tarjoaa työkalua yksityisten väliseen autokauppaan. Palvelu kattaa osamaksurahoituksen ja vakuutuspalvelut.

Alle seitsemänvuotiaille autoille tarjotaan vuoden lisätakuuta teknisten vikojen varalle, joskin lisätakuussa matkamittarin lukema on rajoitettu 150 000 kilometriin ja moottorikoko kolmeen litraan. Toistaiseksi vaihtoautoa ei ole mahdollista yhdistää kokonaisuuteen.

Santanderin allinone.fi -palvelu rahoittaa uusia ja autoliikkeiden myymiä käytettyjä autoja. Rahoituksen lisäksi käytettyihin autoihin voi liittää kolme eritasoista kunnossapitosopimusta.

Perustasossa taataan hyvityshinta sopimuskauden lopussa, paremmat tasot kattavat määräaikaishuollot, rengashotellit ja vastaavat lisäpalvelut.

Palvelun uutuus on Vehon kanssa rakennettu nettikauppa. Palvelun autovalikoima kattaa tällä hetkellä uuden Smartin kaksi- ja nelioviset versiot. Valikoima laajentunee.

Nettiostettu auto noudetaan lopulta perinteiseen tapaan autoliikkeestä.

Jaa artikkeli