Porsche Cayenne S Coupé

Ajoneuvot Uutinen 18.5.2019

440 hevosvoiman mallistotäydennys: Porsche Cayenne S Coupé

Porsche Cayennen loivakattomalli sai mallistotäydennystä 440 hevosvoiman S-version myötä.

Hiljattain julkistettu Porsche Cayenne Coupé on saanut jo yhden moottorivaihtoehdon lisää. Uusi 440 hevosvoiman Cayenne S Coupé sijoittuu tarkasti 340 hevosvoiman perusmallin ja 550 hevosvoiman Turbon väliin.

Porsche Cayenne S Coupé

Fastback-korisen Porsche Cayenne S Coupén moottoritilasta löytyy 2,9-litrainen bensiini-V6, jota on piristetty kahdella turboahtimella. Ahtimet on trendikkäästi sijoitettu V-moottorin sylinteririvien väliin (ns. hot V). Suurin vääntömomentti on 550 newtonmetriä kierrosvälillä 1 800 – 5 500 r/min. 0–100 km/h taittuu 5,0 sekunnissa. Ajasta voi viilata kymmenyksen pois kevennyspaketeilla. Huippunopeus on 263 km/h. Ilmoitetut kulutuslukemat ovat 9,2–9,4 litraa per 100 km (CO2 212–216 g/km), asettuen jopa hiukan perusmallin alapuolelle.

Porsche Cayenne S Coupé

Muiden Cayenne Coupéjen tavoin myös S on vakiovarusteltu Sport Chrono -paketilla. Vakiovannekoko on 20 tuumaa ja Porschen säädettävä PASM-alusta on niin ikään vakiona. Kiinteän kattospoilerin lisäksi Cayenne Coupé on varustettu Porsche Active Aerodynamics -järjestelmän kookkaalla aktiivisella takaspoilerilla.

Porsche Cayenne S Coupé

Ensimmäiset Porsche Cayenne Coupé -mallit saapuvat piakkoin jälleenmyyjille Euroopassa, joten Cayenne S Coupé tuskin lienee kovin kaukana.

Lähde ja kuvat: Porsche

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Porsche

Kaikki koeajot

Uusimmat