Tchibo Caravanboat asuntovene sivu

Ajoneuvot Uutinen 8.8.2020

Unohda asuntoauto – asuntovene on aina siistimpi

Asuntovene on luonnonläheisen lomailun uusin trendi ja Tchibo tuo nyt muutamia vaihtoehtoja tarjolle Saksassa. Halpaa tämä lysti ei tosin ole.

Kotimaanmatkailu on nyt suosiossa ja asuntovene antaa yhden lisämahdollisuuden seikkailuun. Australiasta kumpuava trendi on nyt rantautumassa Eurooppaan. Saksalainen, erikoisella myymäläkonseptilla varustettu, kahvin jälleenmyyjä Tchibo tuo nyt, yhteistyössä asuntoveneiden valmistajan Deutsche Composite GmbH:n kanssa, markkinoille kaksin kappalein vaihtoehtoja.

Tchibon asuntovene toimitetaan aina kaksiakselisella kuljettamista varten valmistetulla trailerilla, jonka vetämiseen riittää vetokoukulla varustettu nelivetoinen henkilöauto riittävän suurella perävaunun kokonaismassalla. Asuntovene on samalla myös asuntovaunu. Sen voi vetää trailerilla tavallisesti leirintäalueelle ja yöpyä siinä.

Tchibo Caravanboat ruori

Alle kymmenessä minuutissa tuo asuntovaunu on laskettavissa veteen ja irrotettavissa trailerilta käytännössä aivan samoin kuin veneen laskeminen vesille tehdään. Tchibon vaihtoehto kulkee myös erittäin matalassa vedessä, sillä syväys on hyvin pieni. Leveyttä on aina 2,35 metriä.

Kuluttajalle tarjotaan useita eri moottorivaihtoehtoja 15- ja 50-hevosvoiman välillä ja myös sähkömoottori on tarjolla. Tchibon asiakkaat saavat tuhansien eurojen hyödyn ostaessaan asuntoveneen, mutta silti liikutaan lähes 100 000 euron hintaluokassa.

Tchibo Caravanboat rakenne

Tchibon asuntovene

Kuluttajalle tarjotaan kaksi vaihtoehtoa. Edullisempi Tschibo DepartureOne M on noin 7 metriä pitkä ja sen listahinta Saksassa alkaa summasta 105 315 euroa, mutta alennuksineen se on ostettavissa viisinumeroisilla lukemilla. Suurempi 8 metriä pitkä DepartureOne XL omaa Saksassa listahinnan 117 215 euroa, mutta siitäkin on mahdollista saada tuhansia euroja alennusta.

Tchibo Caravanboat matkustamo

Asuntoveneessä on keittiö kaasuhellalla, pesuallas sekä jääkaappipakastin. Lisäksi sisällä on ruokailutila, jota voi käyttää myös olohuoneena, pöytä sekä nukkumatilat neljälle. Myös WC ja suihku kuuluu varusteluun.

Vakiovarustelun ylellisyyksiin kuuluvat lämmitys ja lämminvesivaraaja. Menosuuntaan kurkitaan kolmiosaisen panoraamaikkunan läpi, takaosasta löytyy osin katettu aurinkokansi ja katto toimii myös aurinkovarjona. Lisävarustelistalta on valittavissa erikoisiakin varusteita, kuten propaanilla toimiva polttava pönttö, joka polttaa jätökset 2400 watin teholla. Lisäksi saatavilla on esimerkiksi grilli ja aurinkopaneelit akuilla.

Tchibo Caravanboat asuntovene

Alumiinirakenteensa vuoksi Deutsche Compositen valmistama asuttava vene on valmistajansa mukaan varsin kevyt ja kuluttaa kohtuullisesti polttoainetta. Hyötyihin kuuluu myös pitkä elinikä ja hyvä kierrätettävyys. Nämä asuntoveneet kootaan käsityönä Saksassa Havelbergin hansakaupungissa ja sama paikka vastaa myös sisätilojen viimeistelystä.

Koska kyseessä on Tchibo, tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Tchibon verkkokauppa tarjoaa näitä Saksassa heinäkuun lopulta aina vuoden loppuun asti. Kuluttajat voivat ottaa tuota kautta myös yhteyttä varatakseen tapaamisen tarkempaa keskustelua varten. Toimitusaika-arvio on 8-10 kuukautta.

Lähde ja kuvat: Tchibo

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat