Ajoneuvot Uutinen 15.11.2015

Audille tuplapotti – A4 ja R8 voitokkaita

Uusi Audi A4 ja uusi Audi R8 ovat voittaneet Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot. Menestystä myös Audi Q7:lle.

Uusi Audi A4 ja uusi Audi R8 ovat voittaneet Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnot. Valinnan tekivät Auto Bild -aikakauslehden ja Bild am Sonntag -sanomalehden lukijat yhdessä kansainvälisen asiantuntijaraadin kanssa. Kultainen ohjauspyörä on yksi autoalan arvostetuimmista palkinnoista.

Johto kiittää

Audin hallituksen puheenjohtaja Rupert Stadler kertoi palkintoseremoniassa olevansa iloinen menestyksestä alan arvostetussa kilpailussa.

– Kultainen ohjauspyörä -palkintojen voittaminen kannustaa meitä autojen kehitystyössä.

Audin markkinointi- ja myyntijohtaja Dietmar Voggenreiter vastaanotti keskikokoisten autojen kategorian voittajan, uuden Audi A4:n, Kultainen ohjauspyörä -palkinnon eikä säästellyt sanoissaan.

– A4 on kaikkien aikojen suosituin Audi-malli. Kultainen ohjauspyörä -palkinto vahvistaa entisestään tätä menestystarinaa.

Audille jo 25 voittoa

Urheiluautojen kategoriassa niin lukijat kuin tuomaristo olivat yksimielisiä voittajasta: uusi Audi R8. Kiitospuheessa vuoroon pääsi Quattro GmbH:n johtaja Heinz Hollerweger.

– Uusi Audi R8 on Audin kaikkien aikojen tehokkain ja nopein sarjatuotantoauto. R8 on valmistamistamme autoista lähimpänä kilpa-autoa.

Kultainen ohjauspyörä 2015 -kilvassa menestyi myös uusi Audi Q7, joka tuli toiselle sijalle luksusautokategoriassa. Kultaisen ohjauspyörän 40-vuotisen historian aikana Audi on kerännyt kaikkiaan 25 voittoa. Vuonna 2015 Kultainen ohjauspyörä -kilpailussa oli ehdolla kuudessa eri kategoriassa yhteensä 38 autouutuutta.

Lähde ja kuva: Audi

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat