Ajoneuvot Autonäyttely 31.3.2014

Bangkokin autonäyttely

Harva lomailija tulee ajatelleeksi, että Thaimaa on melkoinen automahti. Siellä valmistetaan yli kaksi miljoonaa autoa vuodessa, joista puolet myydään kotimaassa.

Rehellisesti sanoen Bangkokissa ei ollut esillä järisyttäviä uutuuksia, mutta se ei vähennä näyttelyn mielenkiintoisuutta. Eksoottisia erikoisuuksia ja vain Aasiassa myytäviä automalleja oli näytteillä yllin kyllin ja samalla saattoi tutustua kaksipyöräisiin.

Muiltakin osin näyttely poikkeaa totutuista. Siinä missä Sveitsissä koko Geneve elää parin viikon ajan paikallisesta autonäyttelystä, Bangkokissa vain harva edes tiesi sellaisesta. Ikävä kyllä tämä kattaa myös taksit, joten ohjeet Challenge Impactin sijaintiin kannattaa pyytää paikallisella kielellä. Todellista seikkailua halajava voi yrittää paikalle julkisilla. Tänä vuonna aikaa on huhtikuun kuudenteen saakka.

Yleensä autonäyttely alkaa lehdistöpäivillä, mutta tässä kohtaa Bangkokissa toimitaan eri tavalla. Ensin pidetään VIP-päivä ja vasta sen jälkeen näyttely avataan medialle. Aukioloajat ovat niin ikään persoonalliset, sillä ovet aukeavat puolilta päivin ja näyttely suljetaan vasta iltakymmeneltä.

Lisää Bangkokin erikoisuuksia oheisessa kuvagalleriassa.

Teksti ja kuvat: Toni Jalovaara

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat