Ajoneuvot Matkailuajoneuvot Uutinen 8.8.2022

Dethleffsiltä kolme uuttaa Fordin alustalle tehtyä matkailuautoa

Dethleffsin uuden Ford Transitin alustalle tehdyn matkailuautomalliston nimi on Just Go.

Matkailuautovalmistaja Dethleffs tuo mallivuodelle 2023 kolme uuutta Ford Transitin alustalle tehtyä matkailuautomallia. Mallisto, jossa on kolme erilaista pohjaratkaisua on nimeltään Just Go. Ennestään Just Go -mallistossa oli kolme erilaista pohjaratkaisua, joten pohjaratkaisuiden määrä nousee nyt kuuteen.

Dethleffs kuvailee mallistoa ratkaisuksi niille, jotka etsivät edullista, mutta laadukasta ja hyvin varusteltua matkailuautoa.

Erillisvuode takana

Ford Transitiin perustuva puoli-integroitu mallisto tehty Ford Transitin alustalle, jossa on 96 kilowatin (130 hv) tehoinen EcoBlue-dieselmoottori. Just Go -malliston varusteisiin on saatavilla perusvarustuksen lisäksi Comfort-paketti sekä markiisi/peruutuskamera-paketti ja myös talvipaketti.

Mallistoon lisättävissä Just Go -pohjaratkaisuissa on erillisvuoteet takana ja pitkittäin sijoitettu istuinsohva edessä. Peräpäässä olevien kaksi metriä pitkien ja korotettujen erillisvuoteiden alle jää tilaa vaate- ja liinavaatekaapeille sekä suurelle takatallille.

Kaikissa kolmessa Just Go -pohjaratkaisussa istuinryhmän yläpuolelle voidaan lisävarusteena sijoittaa nostovuode, jolloin saadaan lisää nukkumapaikkoja.

Uudet Just Go -pohjaratkaisujen hinnat alkavat 70290 eurosta.

Lähde: Dethleffs

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat