Ford EcoSport facelift

Ajoneuvot Autonäyttely Frankfurt 2017 Uutinen 14.9.2017

Fiksummin ja komeammin: Ford EcoSport pesi kasvonsa

Kompaktiin katumaasturiluokkaan kuuluva Ford EcoSport uudistui, tarjoten entistä enemmän valinnanvaraa niin ulkonäköön kuin varusteisiin.

Vuonna 2014 Eurooppaan saapunut Ford EcoSport on saapunut faceliftin ikään. Kolmessa vuodessa Fordin kompakti katumaasturi on myynyt vanhalla mantereella 150 000 kappaletta. Iän ja menestyksen myötä on aika keksiä uusia temppuja.

Ford EcoSport facelift

Ensimmäistä kertaa EcoSportin voimalinjavalikoimasta löytyy Fordin älykäs neliveto, jonka kaverina nähdään kesästä 2018 alkaen 1,5-litrainen 125-hevosvoimainen EcoBlue-dieselmoottori 6-vaihteisen manuaalin yhteydessä. Fordin malliston työhevosena tunnettu 1,0-litrainen EcoBoost 125 ja 145 hevosvoiman versioina.

Ulkoisesti uutta on (kuvissakin esiintyvä) urheilullinen ST-line-varustetaso ja entistä laajemmat personointivaihtoehdot, joten esimerkiksi katon saa nyt kontrastivärisenä. ST-linessä puolestaan uutta ovat puskurit, helmat ja lukuisat sisustan urheilulliset yksityiskohdat Dinamica-verhoilusta alkaen.

Ford EcoSport facelift

Matkustamossa Ford on kiinnittänyt huomiota materiaalien laatuun ja varusteisiin. Kojelaudan kosketusnäyttö on nyt Sync 3:n yhteydessä 8-tuumainen, nappien määrää keskikonsolissa on vähennetty ja ohjauspyörä on syysaamujen riemuksi lämmitettävää mallia.

Varustelistalta löytyvät nyt vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella sekä peruutuskamera. Myös säilytystiloihin ja käytettävyyteen on panostettu, joten tavaratilan pohja on nyt säädettävää mallia.

Ford EcoSport facelift

Teksti ja kuvat: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Ford

Kaikki koeajot

Uusimmat