Ajoneuvot | Uutinen | 28.7.2019

Frankfurtissa nähdään: Cupra esittelee sähköisen konseptiauton

Cupra aikoo esitellä Frankfurtin autonäyttelyssä täyssähköisen konseptiauton, joka yhdistelee merkin suorituskykymainetta jälleen trendikkäisiin katumaasturimuotoihin.

Jaa artikkeli

Seatista eriytetty Cupra aikoo panostaa sähköistymiseen. Osoituksena aikeista merkki aikoo näyttää syyskuussa Frankfurtin autonäyttelyssä uuden täyssähköisen konseptiauton.

Eikä tässä vielä kaikki! Trendikkäästi täyssähköisyyden lisäksi konseptiauto yhdistää urheilullisia ja coupemaisia piirteitä katumaasturimuottiin. Kyseessä on samalla Cupran ensimmäinen täyssähköinen malli tieliikenteeseen, sillä merkki esittteli 2018 e-Racer-sähkökilpurin Geneven autonäyttelyssä.

Nyt paljastetussa kiusoittelukuvassa Cupra vihjaa uuden konseptiauton perästä, jossa pakoputkien sijaan on voitu keskittyä diffuusoriin ja aerodynamiikkaan. Kuvasta erottuvat myös Cupran logo ja komea takavalo.

Lehdistötiedotteen mukaan autossa on hienostunut muotoilu, joka on yhdistetty urheilullisiin mittasuhteisiin. Lisäksi keulassa yhdistyvät esteettisyys ja suorituskyky. Keulan ilmanottoaukot lisäävät tehokkuutta ja toimintamatkaa ja lisäksi nokalla on myös valaistu Cupra-logo. Ehkä näemme keulan yksityiskohdat seuraavassa kiusoittelukuvassa, mutta siihen asti meidän täytyy vain luottaa markkinoinnin kommentteihin.

Nähtäväksi myös jää, millaisena ja millä aikataululla konseptiauto muuntuu tuotantomalliksi.

Lähde ja kuva: Cupra

Jaa artikkeli

Keskustelu