Harley-Davidson

Ajoneuvot 31.7.2018

Harley-Davidson yllättää: Pan America -seikkailupyörä ja Streetfighter 975

More Roads to Harley-Davidson on tehtaan vuoteen 2022 tähtäävä kasvusuunnitelma, joka sisältää täysin uusia moottoripyörämalleja kuten Pan America -seikkailupyörä ja 975-kuutioinen Streetfighter-malli.

Amerikkalainen moottoripyörävalmistaja Harley-Davidson on julkaissut More Roads to Harley-Davidson -strategian, jonka linjauksia ovat eri moottoripyöräsegmentteihin tuotavat uudet tuotteet, laajempi asiakassaavutettavuus sekä entistä vahvempi sitoutuminen jälleenmyyjiin.

H-D haluaa uudella strategiallaan inspiroida ihmisiä ympäri maailman kokemaan moottoripyörällä ajamisen hurman.

– Johdamme uutta kaksipyöräisten vallankumousta yhdessä meidän lojaalien motoristien kanssa ja inspiroimme tulevaisuuden kuljettajia, jotka ovat vasta oivaltamassa ajamiseen liittyvän jännityksen, uhoaa Harley-Davidsonin toimitusjohtaja Matt Levatich.

Vuodeksi 2020 Adventure Touring ja Streetfighter

Harley-Davidson suunnittelee tarjoavansa eri markkinoille tähän asti kattavimman moottoripyörävalikoiman vastaten näin kilpailuun niin eri segmenteissä, hintapisteissä, voimanlähteissä, kuutiotilavuuksissa kuin ajotyyleissä.

Jo vuonna 2020 on odotettavissa markkinoille muun muassa yhtiön ensimmäinen Adventure Touring -malli,1250-kuutioinen Pan America.

Samana vuonna luvassa ovat myös täysin uusi 1250-kuutioinen Custom-malli sekä 975-kuutioinen Streetfighter. Lisää uusia malleja on luvassa vuodelle 2022.

Luonnollisesti milwaukeelaisvalmistaja jatkaa samalla Touring- ja Cruiser-malliensa kehitystyötä ja silläkin saralla mallistoa uusitaan vauhdilla.

Strateginen liittoutuman Aasian markkinoille

Erityisesti Aasian markkinoille suunnataan kuutiotilavuudeltaan pienemmillä 250-500-kuutioisilla malleilla, joiden tuotanto tapahtuu Aasiassa toimivan valmistajan kanssa muodostettavan strategisen liittoutuman kautta.

Aasia ja erityisesti Intia on yksi maailman suurimmista ja nopeimmin kasvavista markkinoista.

Sähköpyöriäkään Harley-Davidson ei unohda, vaan se haluaa johtaa sähköpyörämarkkinoita lanseeraamalla ensimmäisen sähköpyöränsä, LiveWiren, vuonna 2019.

Mallistoa suunnitellaan laajennettavaksi vuonna 2022 kevyemmillä ja siten vieläkin laajemman asiakaskunnan saavutettavissa olevilla malleilla.

Yhtiö suunnittelee More Roads to Harley-Davidson -suunnitelman tuottavan vuonna 2022 liikevaihtoa yli miljardi dollaria enemmän vuoteen 2017 verrattuna.

Lähde ja kuvat: Harley Davidson

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat