Ajoneuvot Sähköautot Uutinen 20.3.2023

Kaksi Teslaa parkissa – ja niiden omistajat onnistuivat ottamaan toisten autot käyttöönsä

Teslan omistaja onnistui ottamaan vahingossa käyttöönsä toisen Teslan omistajan auton. Ja päinvastoin.

Kanadalaismiehen hämmästys oli suuri, kun hän huomasi, että hän ei ajakaan omalla Teslallaan, vaan toisen henkilön Teslalla. Mies oli siis vahingossa onnistunut ottamaan käyttöönsä toisen henkilön Tesla Model 3 -auton.

Mies oli kiireissään ollut hakemassa lapsiaan koulusta ja avasi parkkipaikalla olevan Teslan ovet sovelluksella ja kurvasi sillä pois. Kanadalaismies huomasi auton tuulilasissa halkeaman, jota hän ei ollut aiemmin havainnut. Lisäksi hän kiinnitti huomiota siihen, että auton latausjohto ei ollut normaalilla säilytyspaikallaan. Hän soitti tuulilasin halkeamasta myös vaimolleen, jonka mukaan sellaista ei heidän autossaan pitäisi olla.

Sai pian tekstiviestin

Pian liikkeelle lähdön jälkeen kanadalaismies sai tekstiviestin, jossa häneltä kysyttiin, että ajaako hän Teslalla. Viestin lähettäjä kertoi myös ajavansa Teslalla, tosin väärällä Teslalla.

Kanadalaismies pysähtyi autolla ja huomasi, että autossa, jolla hän ajoi, oli erilaiset vanteet kuin hänen omassa autossaan. Hän oli todellakin liikkellä väärällä autolla! Tämän jälkeen hän soitti tekstiviestin lähettäjälle ja he totesivat, että he olivat liikkeellä toistensa autoilla. Autot olivat samanväriset ja ne olivat sekoittuneet parkkipaikalla.

Kanadalaismies kävi hakemassa lapsensa koulusta, jonka jälkeen hän tapasi henkilön, joka ajoi hänen autollaan.

Tesla ei ole kommentoinut

Teslan ovet voi avata Teslan puhelinsovelluksella. Tässä tapauksessa autojen omistajat olivat onnistuneet saamaan toistensa autojen ovet auki ja autot käyttöönsä. Kanadalaismiehen autoon avannut oli löytänyt hänen autostaan paperin, jossa oli puhelinnumero, johon hän ymmärsi soittaa ja sai oman autonsa käyttöön ottaneen miehen kiinni.

Kanadalaismiehellä on myös tapauksesta videomateriaalia. Hän on ollut asiasta yhteydessä myös Teslaan, mutta Teslalta ei ole vastattu hänen yhteydenottoonsa. Myös Global News on yrittänyt saada Teslalta kommenttia asiaan, mutta Tesla ei ole asiaa kommentoinut.

Lähteet Tivi, Global News, Jalopnik

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Tesla

Kaikki koeajot

Uusimmat