Ajoneuvot 22.11.2015

Kaksipyöräinen konsepti Hondalta: Skootteri city-seikkailuun

Honda pyrkii herättelemään urbaania seikkailijaa tuoreella City Adventure -konseptilla. Skootterin käyttömahdollisuuksia on tarkoitus laventaa nykyisestä.

Honda pyrkii muuttamaan skoottereihin liittyviä mielikuvia hiljattain esittelemällään City Adventure -konseptilla. Kaupunkimenopelin käyttömahdollisuuksia on tarkoitus laventaa nykyisestä. Mielikuvatasolla siirtytään työmatkaliikkumista ja suurkaupungin ruuhkassa pujottelua seikkailullisempaan suuntaan. Luvassa on siis lisää ajonautintoa reilulla kädellä.

67958_City_Adventure_Concept

Valmistajan julkaisemien kuvien perusteella lopullista tuotantopäätöstä odottava konsepti on muodoiltaan menevä. Tällä skootterilla ajamista ei tarvitsisi kainostella katu-uskottavuuden nimissä. Ilahduttavaa on myös se, että retrosta ei näy vilaustakaan.

67957_City_Adventure_Concept

Uutuus vaikuttaa käyttökelpoiselta valinnalta urbaaniin city-seikkailuun. Kovin pahan paikan maastopeli tämäkään skootteri ei liene, mutta taatusti menevämpi kuin se taso, mihin skootterien saralla on tähän mennessä totuttu.

Honda vihjailee City Adventuren soveltuvan elämänmakuisia ajopäiviä ja omia polkujansa etsiville. Mitä se tarkalleen tarkoittaa, on toistaiseksi arvoitus. Nähtäväksi jää, jääkö se myös sellaiseksi, vai päästäänkö tätä skootteria myös ajamaan.

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat