Niesmann-Bischoff

Ajoneuvot Uutinen 8.1.2016

Karavaanarit kylmässä

Caravan Show avaa tänä viikonloppuna matkailukauden.

Turun Messukeskuksessa 8.–10.1. järjestettävä Caravan Show on perinteinen startti karavaanareiden kevääseen. Messuilla on tuttuun tapaan esillä runsaasti matkailuautoja ja -vaunuja sekä varusteita, ja joukossa on luonnollisesti myös uutuusmalleja.

Messukävijöille annetaan vastauksia moneen karavaanaria askarruttavaan kysymykseen. Lauantain ja sunnuntain asiantuntijapaneelien aiheita ovat mm. ennakoivan ajotavan vaikutus polttoaineen kulutukseen, yöpyminen muualla kuin leirintäalueella, liikenneraivo karavaanareita kohtaan, vaunupalot, navigaattorin turvallinen käyttö sekä leirintäalueen turvallisuuden parantaminen.

Messujen antia on myös matkailufoorumi, joka antaa vinkkejä mm. Viroon, Latviaan, Norjaan ja Portugaliin aikoville.

Caravan Show on Suomen vanhin automatkailun messutapahtuma. Yhteistyökumppanina on SF-Caravan ry eli karavaanareiden valtakunnallinen liitto, joka järjestää messujen yhteyteen myös talvitreffialueen. Sinne odotetaan satoja leiriytyjiä viikonlopun ajaksi – paukkupakkasista huolimatta.

Turun Caravan Show on avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10–18 ja sunnuntaina klo 10–16. Jatkoa seuraa pian Helsingissä, kun alan toinen suurtapahtuma Caravan 2016 -messut järjestetään Messukeskuksessa 22.–24.1.

Kuva: Niesmann-Bischoff

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat