Ajoneuvot | Uutinen | 14.5.2018

Lentäjä ja näyttelijä menevät naimisiin: Miniltä erikoismalli

Minin häälahja kuninkaallisiin häihin on hyväntekeväisyyshuutokauppaan menevä erikoismalli.

Jaa artikkeli

Prinssi Harry (Yhdistynyt kuningaskunta) ja Meghan Markle (Pukumiehet) sanovat tällä viikolla ”tahdon”. Kuninkaallisten häiden kunniaksi Mini on päättänyt auttaa hääparia heidän harjoittamassaan hyväntekeväisyystyössä. Hääpäivän jälkeen ainutlaatuinen Mini-yksilö lahjoitetaan lasten HIV-työtä tekevälle CHIVA-järjestölle hyväntekeväisyyshuutokaupattavaksi.

Miniltä erikoismalli

Kristallivalkoinen Mini on saanut saanut pintaansa reilusti väriä. Sinihopeisten yksityiskohtien lisäksi myös normaalisti mustat yksityiskohdat on sävytetty sinihopeisella viimeistelyllä. Vastaavasti Minin kromisissa yksityiskohdissa on käytetty sinimustaa sävytystä lakkakerroksessa ja vanteissa. Takavalot ovat Minin faceliftin mukaisesti Union Jack -lipun tyyliset. Hää-Minin hätkähdyttävin yksityiskohta on sen upea kattografiikka. Monikerroksinen maalaustyö on tehty käsin ja se yhdistelee hääparin kotimaiden lippuja.

Miniltä erikoismalli

Jotain on lainattu myös valmistajan tuoreesta Mini Yours 3D-tulostuskampanjasta, sillä sivuvilkkujen yhteydessä on kirjaimet M ja H sekä sydän ja sormukset. Ovien avaaminen projisoi maahan valotekstin ”Just Married”. Palvelua lienee hyödynnetty myös sisällä, jossa morsiamen ja sulhasen etunimet sekä hääpäivä ja onnentoivotukset on 3D-tulostettu kojelaudan koristelistaan.

Sisällä autossa on jatkettu myös kattografiikan teemaa ja niskatuet heijastavat jälleen avioparin kotimaiden lippuja. Kynnyslistoissa lukee puolestaan ”Mini loves you”, jos asia ei tullut hääparille jo muuten selväksi.

Miniltä erikoismalli

Toivotamme onnea hääparille ja auton huutokauppahuutajalle!

Lähde ja kuvat: Mini

Jaa artikkeli

Keskustelu