Ajoneuvot | Uutinen | 7.7.2019

Pitäkää katumaasturinne: tätä lentokonetta hinaa sähköinen Mini E!

Täyssähköinen Mini E lähestyy brittivalmistajan mallistoa ja valmistus alkaakin vielä tänä vuonna. Nyt ladattava brittihuumori on bongattu hinaamassa Lufthansan Boeing 777F-lentokonetta.

Jaa artikkeli

Uusi Mini E tuo täyssähköisen brittiklassikon vihdoinkin sarjatuotantoon erinäisten kokeilujen jälkeen. Valmistuksen pitäisi alkaa vielä tänä vuonna Oxfordin tehtaalla. Sähkö-Mini on osa BMW:n suurempaa sähköistämisurakkaa lähivuosina.

Kun BMW-ryhmä palautti Minin uuteen uskoon vuosituhannen vaihteessa, palasi tyyliä uhkuva pikkuauto mallistoon pilke silmäkulmassaan. Mainoksissa korostettiin auton tapaa tehdä asioita hiukan eri tavalla ja miten näppärä pienempi auto on arkielämässä.

Vaikka lentokonetta hinaavat autot ovat mainoksissa jo suorastaan passé, voidaan Minille antaa synninpäästö kilpailijoita piskuisemman koon takia. Mainoksessa Lufthansa Cargon Boeing 777F liikahtaa näppärästi, mutta kompakti auto hinaamassa rahtikonetta on silti vitsikäs näky.

Mini lupailee, että kyseessä on ensimmäinen osa suurempaa mainoskampanjaa, jossa Mini E:tä esitellään vitsikkäissä tehtävissä.

Lähde ja kuva: Mini

Jaa artikkeli

Keskustelu