Volkswagen Golf Sportsvan

Ajoneuvot Autonäyttely Esittely Frankfurt 2017 13.9.2017

Mä viisastun salaa – Volkswagen Golf Sportsvan ja varovaisin facelift

Volkswagen Golf Sportsvan päivittyi kaikessa hiljaisuudessa ennen autonäyttelyä.

Ehkä kaikkein vaietuin Frankfurtin autonäyttelyn uutuuksista on Volkswagen Golf Sportsvanin kasvojenkohotus. Kuiskaten yössä tapahtunut päivitys keskittyy lähinnä varustelun parantamiseen.

Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagenin mukaan Golf Sportsvan on saanut uudet puskurit, uudet ajovalot led-päivänajovaloilla, led-takavaloilla ja karpalonpunaisella Cranberry Red -värivaihtoehdolla. Xenon-valot ovat vaihtuneet täysiin ledeihin. Tarjolla on myös viisi uutta vannevaihtoehtoa.

Volkswagen Golf Sportsvan

Sisällä Golf Sportsvan luottaa uudistettuihin materiaaleihin ja perus-Golfin teknisiin päivityksiin. Navigointijärjestelmä Discover Pro esimerkiksi täydentyy eleohjauksilla. Discover Media ja Pro -viihdejärjestelmiä voi ohjata myös omalla älylaitteella vaikka takapenkiltä. Eroja edelliseen malliversioon saa todella etsiä.

Volkswagen Golf Sportsvan

Kuljettajan työtaakkaa helpotetaan esimerkiksi etutörmäysvaroittimen jalankulkijatunnistuksella, liikenneruuhka-avustimella, uudistetulla pysäköintiavustimella ja peräkarryavustimella. Moottoreissa luvassa on siirtyminen Golfista tuttuihin TSI-moottoreihin. Kolmesta bensiinimoottorista kaksi tehokkainta osaavat sylinterien lepuutustoiminnon. Lisäksi tarjolla on kaksi TDI-dieselmoottoria.

Volkswagen Golf Sportsvan

Teksti ja kuvat: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Volkswagen

Kaikki koeajot

Uusimmat