Mini Clubman All4

Ajoneuvot Uutinen 20.1.2016

Nelivetoa myös Mini Clubmaniin

All4-nelivedon luvataan säilyttävän Minin hauska ajettavuus.

Miniksi suurehkon Clubman-farmarimallin saa nyt myös All4-nelivedolla. Valmistaja lupailee ettei täysin uusi nelivetojärjestelmä sotke Minille tyypillistä hauskaa ajettavuutta. Sähköhydraulisesti voimaa takarenkaille ohjaavan nelivedon pitäisi kuitenkin tarjota turvaa mikäli keliolosuhteet, kova vauhti tai ajonvakautusjärjestelmä sitä edellyttävät.

Nelivetoisen All4 Clubmanin saa Euroopassa kahdella moottorivaihtoehdolla. Cooper S Clubman All4 on bensiinivaihtoehto, joka kyyditsee 192 hevosvoiman (141 kW) verran ja linkoaa pienen ison auton 0–100 km/h käsivalintaisena 7,0 sekunnissa. Yhdistetty EU-kulutus on 7,0 litraa per 100 kilometriä. Kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto on saatavana lisävarusteena, pudottaen kiihtyvyydestä 0,1 sekuntia ja kulutuksesta 0,6 litraa per 100 kilometriä.

Cooper SD Clubman All4 luottaa dieselin voimaan. Ero suoritusarvoissa ei päätä huimaa, sillä 190 hevosvoimaa (190 kW) ja 7,2 sekuntia 100 kilometrin tuntinopeuteen eivät poikkea sisarmallista merkittävästi. Suurimmat erot ovat kulutus ja vaihteisto. Yhdistetty EU-kulutus on 4,9 litraa 100 kilometriä kohti, eikä automaattivaihteistoa ole saatavana lisävarusteena.

Lähde ja kuva: Mini

 

 

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Mini

Kaikki koeajot

Uusimmat