Ajoneuvot | Uutinen | 20.8.2019

Nissan Juke vihdoin päivänvalossa: virallisissa naamiokuvissa kookkaampi crossover

Pimeiden maistiaiskuvien jälkeen uusi Nissan Juke esittäytyy virallisissa naamiokuvissa. Samalla valmistaja kertoi jo muutamia faktoja autosta.

Jaa artikkeli

Ennen 3.9. tapahtuvaa esittelyä uusi Nissan Juke on esiintynyt virallisissa naamiokuvissa – tällä kertaa valot päällä. Aikaisemmat pimeät vihjekuvat kertoivat auton säilyttävän erikoisen valoratkaisunsa keulalla, mutta maskin tyyliä oli haettu muun malliston V-Motion-mallikielestä.

Yli miljoonan myynyt alkuperäinen Nissan Juke on saamassa kookkaamman jatkajan, sillä Nissan suostui samalla kertomaan muutamia faktoja uudesta mallista. Kurvikas kattolinja on tuttu monista ”coupehenkisistä” crossovereista ja mittakaavaa voi hakea 19-tuumaisista vanteista.

Uusi Nissan Juke

Auto on ilmeisimmin venynyt pituutta ja leveyttä, sillä luvassa pitäisi olla lisää tilavuutta. Luonnollisesti valmistaja pitää kiinni väitteestä, että ketteryys ja hauska ajettavuus eivät ole tästä kärsineet.
– Älkää huoliko, vaikka Juke on kasvanut [aikuiseksi] monessa suhteessa, on se edelleen lopulta hauska ajettava, Nissan rauhoittelee tiedotteessaan.

Luvassa on samalla malliston kolmas Nissan, joka saa ajamista helpottavia ProPilot-varusteita osana Nissan Intelligent Mobility -strategiaa.

Uusi Nissan Juke

Nissanin mukaan B-segmentin crossoverit keksinyt Juke palaa pian mallistoon entistä luonteikkaampana, jännittävä ja paremmin verkottuneena. Uutuus nähtäneen tuoreeltaan esittelyn jälkeen Frankfurtin autonäyttelyssä.

Lähde ja kuvat: Nissan

Jaa artikkeli

Keskustelu