Volvo XC40 katumaasturi

Ajoneuvot Käytetyt autot Uutinen 23.1.2018

Ruotsalaisia suomeksi – Tori.fi laajentaa valikoimaa käytettyjen ruotsalaisautojen puolelle

Maanantai-iltana verkkokauppapaikka Tori.fi:hin ilmestyi 1 800 ruotsalaisautoa.

Käytettyjen autojen tarjonta suomessa laajenee, kun Tori.fi ottaa valikoimaansa 1 800 ruotsalaisautoa. Taustalla on yhteistyö sisarsivusto Blocket.se:n ja ruotsalaisen autonvälittäjän Holmgrens Bilin kanssa.

Tori perustelee yhteistyötä käytettyjen ruotsalaisautojen paremmalla talvivarustelulla saksalaisiin tuontiautoihin nähden.

– Ruotsissa ja Suomessa myytäviksi suunnitelluissa autoissa on suunnilleen yhteneväinen talvivarustelu. Se tarkoittaa penkinlämmittimiä, lohkolämmittimen sisätilapistoketta, sivupeilien lämmityksiä, nastarenkaita tai pohjoisiin oloihin sopivia kitkarenkaita ja polttoainekäyttöistä lisälämmitintä. Myös lämmityslaite on mitoitettu pohjoisen oloihin. Lisäksi voi olla erilaisia lisälämmittimiä, kuten tuulilasinpesunesteen lämmitys, vastuksilla lämmitettävä tuulilasi tai tehdasasenteiset lisävastukset auton omaan lämmityslaitteeseen, Tori.fi:n autoliiketoiminnasta vastaava johtaja Jenni Tuomisto perustelee.

Kurssietu suosii Ruotsia

Tori.fi:n tiedote painottaa paremman talvivarustelun lisäksi ruotsalaisten käytettyjen olevan houkuttelevia kruunun tämänhetkisen kurssin edullisuuden takia.

Ruotsalaisautot saapuivat Tori.fi:n valikoimaan maanantai-iltana. Palveluntarjoajan mukaan kyse on ensimmäisestä kerrasta, kun ruotsalaisia autoja tarjotaan laajamittaisesti kotimaisessa palvelussa.

Lähde: Tori.fi, kuva: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat