Seat Leon Cupra 300

Ajoneuvot Uutinen 5.12.2016

Seat Leon Cupra uudistuu – vihdoinkin tarjolla neliveto!

Nelivedon lisäksi Seat Leon Cupra saa kymmenen lisähevosvoimaa.

Nykyisestä Set Leon Cuprasta on helppo pitää, tarjoaahan auto Golf GTI:n nöyryyttävän suorituskyvyn reilusti alle 40 000 euron hintaan.

Vasta viime keväänä mallistoon ilmaantui Cupra 290, kun aiempi 280 hevosvoimainen painos sai kymmenen lisähevosvoimaa. Nyt lisähevosia ilmaantuu saman verran, joten sähäkän Seatin alla on täydet 300 hevosvoimaa. Vääntöhuippu asettuu 380 newtonmetriin, joka on tarjolla pyörintänopeusalueella 1 800–5 500 kierrosta minuutissa.

Seat Leon Cupra 300

Uudistuksen taustalla on Seat Leonin saama kasvojenkohotus. Kevyen uudistuksen tuomat päivitykset saapuvat Cupraankin, joten tarjolla on nyt ruuhka-avustinta, aktiivista vakionopeudensäädintä, kaistavahtia ja ties mitä.

Langatonta puhelimen latausmahdollisuuttakin enemmän suomalaisia kiinnostanee ST-farmarimalliin ilmestyvä neliveto. Kaksoiskytkinvaihteiston kanssa saatava jokapyöräveto auttanee nauttimaan 300 turbohevosesta talvellakin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, onko uusi nelivetoversio myös kesäasvaltilla etuvetoserkkuaan etevämpi?

Lähde ja kuvat: Seat

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Seat

Kaikki koeajot

Uusimmat