Škoda Superb Sportline

Ajoneuvot Autonäyttely Uutinen 20.11.2016

Škoda Superb Sportline – järkevän ei tarvitse olla harmaa

Sportline-varustetaso muokkaa Superbia urheilullisempaan suuntaan.

Keltainen Škoda Superb! Aivot lyövät hetken tyhjää, sitten on on pakko todeta: miksi ei? Järkiautona pidetty Škoda on ennenkin irrotellut väreillä. Erityisesti mieleen ovat jääneet suositun Octavia RS -sporttimallin raikas vihreä ja pohjamaalin harmaa.

Škoda Superb Sportline

Uusi Dragon Green Metallic -väri on Superb Sportlinen yksinoikeus. Vahva keltainen sopii hienosti yhteen Sportlinen mustan maskin ja tavaratilan luukun päälle asennetun lipan kanssa.

Vähemmän erottuvaa sportti-Superbia etsivät voivat toki valita autonsa muista Superbeista tuttuja värisävyjä.

Škoda Superb Sportline

Superb Sportline on nimensä mukaisesti urheiluvarusteltu, ei varsinainen urheilumalli. Konepellin alle voi valita 150–280 hevovoimaisia bensiinimoottoreita tai 150–190 hevosvoimaisia dieseleitä. Vaihteistoiksi tarjotaan voimanlähteestä riippuen käsi- tai kaksoiskytkinvaihteistoja, osan yhdistelmistä saa myös nelivedon kera.

Sportline-varustetaso sisältää 15 millimetriä madalletun urheilualustan, johon voi lisärahalla hankkia sähkösäätöisen DCC-iskunvaimennuksen.

Škoda Superb Sportline

Sisätiloja piristävät Alcantara-verhoillut urheiluistuimet sekä Octavia RS-mallista tuttu pienikehäinen urheiluohjauspyörä.

Škoda Superb Sportlinen hinnat alkavat etuvetoisesta käsivaihteisesta 150 hevosvoimaisesta 1.4 TSI ACT:stä, josta pyydetään 38 756 euroa.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Škoda

Kaikki koeajot

Uusimmat