Skoda Yeti Monte-Carlo

Ajoneuvot Uutinen 1.2.2016

Škodan sporttista lumimiestä odotellessa

Škoda Yetin räväkän Monte Carlo -version Suomeen tulosta ei ole vielä päätöksiä.

Skoda-Yeti-Monte-Carlo-008

Škodan Yeti on neliskanttinen tila-ihme ja suosittu katumaasturi, josta on esitelty ulkonäöllisesti perus-Yetiä räväkämpi Monte Carlo -versio. Moottori koeajoi automallin vastikään lyhykäisesti Itävallassa.

Maahantuoja ei ole – ainakaan vielä – tehnyt päätöstä Yetin Monte Carlo -version Suomeen tulosta.

Malliversiossa muun muassa vanteet, sivupeilien kotelot ja etumaski ovat mustanpuhuvat. On makuasia, onko väriratkaisu omissa silmissä tyly vai katu-uskottavan nuorekas. Yetin sisällä varustetaso näkyy esimerkiksi urheilullisina istuinten tikkauksina ja Monte Carlo -erikoisrattina.

Skoda-Yeti-Monte-Carlo-027

Fabiasta ja Rapid Spacebackista on jo tarjolla Monte Carlo -versiot. Fabian edullisin Monte Carlo -malli on bensiinimoottorinen 1.2 TSI 90, jolla on hintaa 19 750 euroa.

Rapid Spacebackin edullisin Monte Carlo -versio on varustettu samaisella bensiinimoottorilla, ja hintana on 21 781 euroa. Urheilullinen ja särmikkäämpi ilme maksaa: esimerkiksi tässä Rapid Spaceback -mallissa Monte Calo -varustelu nostaa auton hintaa edullisimpaan Active-varusteluun verrattuna peräti 4 741 eurolla. Näiden välissä olevaan Ambition-varusteluun verrattuna lisähinta on 2 750 euroa.

Lumimies eli Jeti on Himalan vuoristossa väitetysti kahdella jalalla liikuskeleva karvainen gorillaa muistuttava olento. Tarut lumimiehen olemassaolosta ovat uskottavaa kansanperinnettä ainakin Himalajan alkuperäisväestön parissa.

Lähde: Škoda ja Wikipedia

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat