Ajoneuvot 18.11.2015

SsangYong halpuuttaa – Nelivetoisille dieseleille hinnat

SsangYong on julkaissut tuoreen hinnaston, jossa kiinnostavaa on se, että maahantuojan mukaan hinnat ovat nyt tintattu pohjalukemiin. Ainakin muutamien yksilöiden osalta.

SsangYong on julkaissut tuoreen hinnaston, jossa uusina versioina ovat Quartz Limited -versiot sekä Korando että Rexton -malleihin. Kiinnostavaa hinnastosta tekee se, että maahantuojan mukaan hinnat ovat nyt tintattu pohjalukemiin.

Aivan näin autuaasti asiat eivät ole, sillä erikoishinnoittelu koskee määräerää nelivetoisia diesel-malleja, joissa on vakiona automaattivaihteisto.

Halvalla hyvää?

Maahantuojan laskelmien mukaan hintaetu vastaaviin kilpailijoihin on nyt vähintään 20 prosenttia, jopa puolet. Rextonissa eroa on onnistuttu ynnäilemään ylitiöpäisesti jopa yli 90%. Matematiikkaa kannattaa harjoittaa hieman myös kotosalla ennen autokaupoille ryntäämistä.

Maahantuojan laskelmissa Korandon verrokkeina on käytetty Ford Kugaa, Kia Sportagea, Mazda CX-5 -mallia ja Volkswagen Tiguanin R-Line -mallia. Rextonia on verrattu Kia Sorentoon, Mitsubishi Pajeroon ja Toyota Land Cruiseriin. Verrokkien osuvuus jääköön jokaisen oman harkinnan varaan.

Varusteita peruskattaus

Erikoiserän autoissa on ilmeisen kelvollinen varustetaso, joka sisältää maahantuojan mukaan muun muassa automaatti-ilmastoinnin, takapenkkien lämmityksen, ajovaloautomatiikan, sadetunnistimen, tuulilasin alaosan lämmityksen ja kookkaat kevytmetallivanteet.

Quartz Limited -mallistosta Korandon saa nyt 29 990 eurolla, Rextonista on maksettava 10 000 euroa enemmän.

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat