Ajoneuvot Uutinen 23.12.2015

Top Gearin uusiksi juontajiksi todellisia rattipersoonia?

Suurelle yleisölle tuntemattomat Harris ja Schmitz saanevat ainakin harrastajien hyväksynnän.

Brittiläinen sanomalehti The Telegraph uutisoi, että BBC:n uudistuvan Top Gear -autoviihdeohjelman uusiksi juontajiksi radiopersoona Chris Evansin (kesk.) rinnalle tulisivat Chris Harris (oik.) ja Sabine Schmitz (vas.). Lisäksi The Sun uutisoi, että myös entinen Formula 1 -kuljettaja David Coulthard on kiinnitetty juontajakaartiin.

Uutinen tulee vain päivää myöhemmin kuin tieto siitä, että Evansin kiinittämä tuottaja Lisa Clark on ”vaihtanut haasteita” ennen sarjan alkuakaan. Uudistuneen Top Gearin pitäisi näillä näkymin alkaa toukokuussa 2016.

Chris Harris tunnetaan viime vuosilta erityisesti YouTube-videoistaan, joissa hän ajaa leveää sivuluisua mitä eksoottisimmilla urheiluautoilla, lausuen samalla mielipiteitään kyseisestä autosta. Formaatti lienee siis tuttu jokaiselle Top Gearin katsojalle. Harris on aiemmin toiminut muun muassa Autocar- ja Evo-autolehtien toimittajana.

Sabine Schmitz puolestaan on tuttu Nürburgringin moottoriradalla viihtyville, sillä ”Ringin kuningattarena” tunnettu kuljettaja on ajanut kilpaa Porschen ja BMW:n leivissä, sekä paiskonut päivätöikseen BMW:n Ring-Taxia ympäri ”Vihreää Helvettiä”. Top Gearissa Schmitz vieraili vuonna 2004, tarjoten ajo-opetusta Jeremy Clarksonille, joka yritti luotsata Jaguar S-type dieselin legendaarisen radan ympäri alle 10 minuutin kohdeajan.

Lähde: The Telegraph, videot: Top Gear & Chris Harris

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat