Ajoneuvot Uutinen 9.9.2015

Tulossa: Räyhäkämpi kansanauto Volkswagen Passat Alltrack

Maaliskuussa Geneven kansainvälisessä auto-näyttelyssä ensiesitellyn Volkswagen Passat Alltrackin se jokin on etenemiskyky.

Maaliskuussa Geneven kansainvälisessä auto-näyttelyssä ensiesitellyn Volkswagen Passat Alltrackin se jokin on etenemiskyky. Katu-uskottavuutta luovat perus-Passatia korkeampi maavara ja miehekkäät off-road-henkiset rengaskotelot.

Vaikka tulokas on kotonaan kaupunkiviidakossa, pääsee auto oikeuksiinsa haastavimmissa olosuhteissa. Normi-Passatia 27,5 millimetriä korkeampi maavara ja neliveto takaavat, että autolla pääsee kehnokuntoisten metsäteiden päässä odottavalle mökille.

DB2015AU01305_small.JPG

Alusta on optimoitu maasto-olosuhteisiin. Etenemisen tukena ovat nelivedon lisäksi sähköinen tasauspyörästön lukitus sekä
off-road-ajoasetus. Se mukauttaa kuljettajaa avustavien järjestelmien toimintaa maastoon sopivaksi. Passat Alltrackin vetokyky on parhaimmillaan 2 200 kiloa jarrullista perävaunumassaa.

Moottorikatraassa on viisi uutta suorasuihkutusmoottoria, kaksi turboahdettua TSI-bensiinimoottoria, joiden tehot ovat 110 kW (150 hv) ja 162 kW (220 hv). Kolme TDI-dieselmoottoria ovat teholuokissa 110 kW (150 hv), 140 kW (190 hv) ja 176 kW (240 hv).

Auto tulee tarjolle loppusyksystä. Tulokkaan hintoja ei ole vielä vahvistettu.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Volkswagen

Kaikki koeajot

Uusimmat