Kia Xceed hinnat

Ajoneuvot Uutinen 17.9.2022

Uudistunut Kia XCeed alkaen 24 880 euroa – latausmalli halvimmillaan 35 942 e

Kia XCeed on saanut kasvojenkohotuksen, ja nyt mallisto on myös hinnoiteltu. Valikoimaan kuuluu bensiini- diesel- ja lataushybridivoimalinjat, ja kaikkiaan viisi eri varustetasoa.

Ensimmäiset uudistuneet Kia XCeed -yksilöt ovat maahantuojan mukaan saapuneet Suomeen, ja samassa yhteydessä mallisto on saanut myös hinnat.

Edullisin LX-varusteltu versio kustantaa 24 880 euroa, ja se on varustettu litraisella kolmisylinterisellä ahdetulla bensiinimoottorilla ja kuusiportaisella manuaalivaihteistolla. Tehoa tällä yhtälöllä irtoaa 88 kilowattia (120 hevosvoimaa). Kyseisen pienimmän moottorin yhteyteen ei voi valita automaattivaihteistoa.

Kia Xceed hinnat

Seuraava askel moottorivalikoimassa on 1,5-litrainen neloskone. Tämä tuottaa 117,5 kW (160 hv) tehon, ja sen saa edellä mainitun manuaalivaihteiston lisäksi myös 7-portaisella kaksoiskytkinautomaatilla. Edullisimmillaan isomman moottorin saa LX-varusteltuna automaattina 28 075 eurolla

Mikäli tehoa haluaa vielä lisää, kuuluu mallistoon myös 150-kilowattinen (204-hevosvoimainen) 1,6-litrainen T-GDI-bensiinimoottori. Tämä on saatavilla ainoastaan GT-Line Business Premium-varusteltuna ja automaattivaihteisena, ja sen alkaen-hinta on 38 913 e.

Kia ei ole myöskään unohtanut dieselmoottoreita, vaan tarjolla on yhä 1,6-litrainen turbodiesel. Tehoa tämä vaihtoehto tarjoaa 100 kW (136 hv), ja hinnat alkaa EX-varusteltuna manuaalina summasta 30 792 e.

Myös latausmalli kuuluu entiseen tapaan mallistoon. Lataushybridivoimalinjassa yhdistyy 1,6-litrainen bensiinimoottori ja sähkömoottori, joiden yhteistehoksi ilmoitetaan 104 kW (141 hv). Malli on aina automaattivaihteinen. Kia XCeed Plug-in Hybridin hinta alkaa EX-varustelulla 35 942 eurosta.

Viidenlaista varustelua

Kia XCeed -mallisto käsittää viisi eri varustetasoa: LX, EX, Business Premium, GT-Line ja GT-Line Business Premium.

Alkeellisimpaan LX-varusteluun kuuluu muun muassa peruutuskamera, kahdeksantuumainen tietoviihdejärjestelmän kosketusnäyttö, kaukovaloautomatiikka, kuljettajan vireystilan valvonta, aktiivinen kaistavahti, lämmitettävä ohjauspyörä ja bluetooth-liitäntä. Myös molemmat älypuhelinpeilaukset kuuluvat autoon vakiona.

LX-varustelusta seuraava pykälä on EX, johon kuuluu LX-tason varusteiden lisäksi esimerkiksi navigointijärjestelmä, puolinahkaverhoilu, peruutuskamera, ilmastoinnin suuttimet takamatkustajille ja etumatkustajan istuimen korkeudensäätö. Myös tietoviihdejärjestelmän näyttö kasvaa 10,25-tuumaiseksi.

Kia Xceed hinnat

GT-Line-varusteluun puolestaan kuuluu enemmän ulkonäköön vaikuttavia herkkuja, kuten 18-tuumaiset GT-line vanteet, mustat sivupeilit, takaosan diffuusori ja tummennetut takaikkunat.

Business Premium tuo mukanaan muun muassa 12,3-tuumaisen digimittariston, 18-tuumaiset vanteet, langattoman matkapuhelimen latauksen, sähkötoimisen takaluukun, ja tukun turvallisuusvarusteita (katvealueen varoitusjärjestelmä, moottoritieajoavustin, nopeusrajoitusmerkkien tunnistusjärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä).

Malliston kruunaa GT Line- ja Business Premium-varustelut yhdistävä varustetaso, jonka nimi on luonnollisesti GT-Line Business Premium. Tähän kuuluu varusteet molemmista edellä mainituista varustetasoista, sekä mokkanahkaverhoilu, sähkösäätöinen kuljettajan istuin muistitoiminnolla ja kolmessa osassa taittuva takaistuimen selkänoja.

Lähde ja kuvat: Kia

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Kia

Kaikki koeajot

Uusimmat