Veho Mercedes-Benz Airport

Ajoneuvot Uutinen 17.3.2016

Veho avaa hulppean Mercedes-Benz -lippulaivamyymälän

Koko Suomea palveleva lippulaivamyymälä edustaa aivan viimeisintä näkemystä, millainen autoliikkeen pitää olla. Maamerkkinä on rakennuksen katolla nelimetrinen Mercedes-tähti.

Mercedes-Benz Airportin avajaistilaisuuteen osallistui myös Marcus Breitschwerdt, Daimler AG:n koko Euroopan alueella Mercedes-Benz -henkilöautoista vastaava johtaja.

– Veho on ollut vahva Mercedes-Benz -kumppanimme jo vuosien ajan. Uusi lippulaivamyymälä on osoitus Vehon sitoutumisesta ja omistautumisesta Mercedes-Benzille Suomessa.

Veho_Mercedes-Benz_Airport

Veho Mercedes-Benz Airportin pinta-ala on 11 200 neliömetriä. Se on Vehon suurin yksittäinen toimipaikkainvestointi yhtiön 77 vuotisen historian aikana. Katutasossa sijaitsevassa huoltokorjaamossa on 34 nosturipaikkaa ja kolme pikahuoltopaikkaa. Lisäksi varustukseen kuuluu erillinen moottorikorjaamo ja tehodynamometri. Henkilöstön määrä on noin 80, joista 20 työskentelee myynnissä ja 60 huollossa.

Myymälän yhteydessä toimii myös pesukatu, joka on liikkeen lupauksen mukaan markkinoiden nopein. Parhaimmillaan pesukadun läpäisee 60 autoa tunnissa jokaisena päivän kellon ympäri.

Alueena koko Suomi

– Veho Mercedes-Benz Airportin valikoimiin kuuluvat kaikki Vehon merkit Smartista Mercedes-Maybachiin. Sijainti lähellä lentoasemaa varmistaa sen, että kaikilla asiakkailla ympäri Suomen on mahdollisuus helposti tulla tänne koeajamaan myös harvinaisempia malleja, esittelee Vehon viestintäpäällikkö Karin Bäcklund.

Rakennuspäätös tehtiin tasan kaksi vuotta sitten. Päätös oli rohkea. Autokauppa ei ole viime vuosina juhlinut helppoa kaupallista menestystä eikä yleinen talouden tilanne ole omiaan rohkaisemaan kuluttajia autokaupoille.

Liike avattiin kutsuvierastilaisuudessa 17.3. ja suuren yleisön avajaisia vietetään viikonloppuna 19.–20.3.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Mercedes-Benz

Kaikki koeajot

Uusimmat